Bitlis Bitlis Belediyesi'nden halı saha turnuvası

Bitlis Belediyesi'nden halı saha turnuvası

25.05.2015 - 12:31 | Son Güncellenme:

Bitlis Belediyesi personeller arasında kaynaşma ve dayanışmayı pekiştirmek için ‘Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’ düzenlendi.

Bitlis Belediyesinden halı saha turnuvası

Bitlis Belediyesi personeller arasında kaynaşma ve dayanışmayı pekiştirmek için ‘Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’ düzenlendi.
10 takımın katıldığı turnuvanda karşı karşıya gelen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü takımları kıyasıya mücadele etti. Maçları izlemeye gelen taraftarlar arasında birim müdürlerinin, şeflerin ve personelin kendi takımlarına verdikleri taktikler, profesyonel takımların teknik direktörlerini aratmadı. Personelin birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma ortamında olması adına bu tür etkinlikleri çok önemsediklerini belirten Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan, “Mesai arkadaşlarımızın motivasyonlarını artırmak, iş streslerini azaltmak, aralarındaki iletişimi güçlendirmek ve aidiyet hissi oluşturmak amacıyla futbol turnuvası düzenledik. Personelimiz, aktivitelerle iş dışında birlikte vakit geçirme, farklı departmanlarda görev yapan personel ile kaynaşma, hobi edinme ve hobilerini gerçekleştirme fırsatı bulurken, bizler de çalışanlarla ilişkilerimizi güçlendirmeyi önemsediğimizden bu tür aktivitelere önem veriyoruz. Turnuva boyunca edindiğimiz izlenimler çok olumluydu. Çalışanlarımızın kaynaştıklarını gördük. Her birim ancak kendi mesai arkadaşıyla bir yakınlık kurabilirken, ortam oluşturunca gördük ki personelden birçoğu daha yeni tanışıyor. Yeni dostluklar kuruluyor. Bunun da iş verimliliğine yansımasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Yazarlar