Bitlis Bitlis'de İl Emniyet Müdürlüğünün Çalışmaları

Bitlis'de İl Emniyet Müdürlüğünün Çalışmaları

20.03.2018 - 19:49 | Son Güncellenme:

.

Bitlisde İl Emniyet Müdürlüğünün Çalışmaları

BİTLİS (AA) - Bitlis Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından, dolandırıcılık, sahte para, güvenli internet kullanımı hakkında vatandaşlar bilgilendirildi.

Haberin Devamı

Valilikten yapılan açıklamada, Toplum Destekli Polislik Şubesi Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki esnafı ziyaret ederek, 155 polis imdat hattı, oto hırsızlığı, hırsızlık, telefon ve sahte para dolandırıcılığı ile soba zehirlenmesi konularında broşür dağıtarak, bilgilendirdiği belirtildi.

Öte yandan ekiplerin 8 Ağustos Ortaokulu, Kurtuluş Ortaokulu, Şehit Ergin Komut ilkokulu, Tahsin Barutçu Lisesi, Güzeldere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Necibe Gencer Kız Meslek Lisesi, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi ve Hikmet Kiler Fen Lisesi'ni de ziyaret ettiği kaydedilen açıklamada, ekiplerin, bu okuldaki öğrencileri, okul idarecileri ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla güvenli internet kullanımını anlatarak, polislik mesleği hakkında bilgilendirdikleri ifade edildi.

Haberin Devamı

Açıklamada ayrıca, 21 Mart Down Sendromu Günü ile ilgili olarakta Ahmet Eren Eğitim ve Uygulama Okulunu ziyaret eden ekiplerin, buradaki öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtarak, bazı etkinliklerde bulundukları kaydedildi.