Bitlis Bitlis Valisi Ustaoğlu:

Bitlis Valisi Ustaoğlu:

21.09.2017 - 18:30 | Son Güncellenme:

"Devletin şefkatini, merhametini ve sıcak elini en ücra köşesinde yaşayan vatandaşa hissettireceğiz. Vatandaşlarımız buna layık. Buraya hizmet için geldik. Kapalı kapılar ardından durup vatandaşa kulağını, gözünü kapatan anlayış yok"

Bitlis Valisi Ustaoğlu:

BİTLİS (AA) - Bitlis Valisi ve Belediye Başkanvekili İsmail Ustaoğlu, "Devletin şefkatini, merhametini ve sıcak elini en ücra köşesinde yaşayan vatandaşa hissettireceğiz. Vatandaşlarımız buna layık. Buraya hizmet için geldik. Kapalı kapılar ardından durup vatandaşa kulağını, gözünü kapatan anlayış yok." dedi.

Haberin Devamı

Vali Ustaoğlu, Atatürk Mahallesi'ndeki Küllü Tepe taziye evini ve her okula yapılan basketbol sahalarını inceledi.

Basketbol sahasında oynayan gençlerle bir süre sohbet eden Ustaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallelerde yapılan parklar, sokak sağlıklaştırması, yollar, parkeler, altyapı ve içme suyu çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini söyledi.

Çalışmalar sırasında vatandaşları biraz rahatsız ettiklerini ve çalışmalar sonucunda güzel işler ortaya çıkaracaklarını ifade eden Ustaoğlu, şöyle konuştu:

- "Devletle vatandaş kucaklaşmasını en ücra köşesindeki vatandaşa hissettireceğiz"

"Bitlis'i resmen şantiyeye çevirdik. Her mahallenin en ücra köşesindeki vatandaşımız belediyenin hizmetini görecektir. Belediyemiz her cuma camileri temizliyor. Devletin şefkatini, merhametini ve sıcak elini en ücra köşesinde yaşayan vatandaşlara hissettireceğiz. Vatandaşlarımız buna layık. Buraya hizmet için geldik. Kapalı kapılar ardından durup vatandaşa kulağını, gözünü kapatan anlayış yok. Devletle vatandaş kucaklaşmasını en ücra köşesindeki vatandaşa hissettireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanı nasıl ki milleti ile iç içe meydanlarda vatandaşın sıkıntısın kendisi dinlediği gibi bizde burada ilde onun temsilcisi olarak her gün vatandaşın derdi ile dertlenen onların sıkıntılarına çare bulma adına ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

- "Devletimizin imkanları çok iyi"

Kendisinde mesai kavramının olmadığını ve gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Usatoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Geçirdiğimiz süre çok önemli. Bölgenin buna ihtiyacı var. Devletimizin burada her türlü hizmeti en ücra köşesindeki vatandaşa hissettirmesi adına vatandaşın yanında duruyoruz. Onların gören gözü duyan kulağı olma noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Devletimizin imkanları çok iyi. Bu imkanlar içinde vatandaş evinde aç kalıyorsa kışın bacası tütmüyorsa ben bundan hicap duyarım. Ben de bunların olmaması adına en ücra köşedeki vatandaşa kendim ulaşıp ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyorum. Bu bölgemizin birliğin kardeşliğine katkı sağlamsı açısında çok önemidir."