Ege Bize huzurevi yap!

Bize huzurevi yap!

27.03.2017 - 04:09 | Son Güncellenme:

Bodrum’un Yalıçiftlik Mahallesi’ndeki Gerenkuyu Koyu’nda denize sıfır 30 dönümlük arazide dün açıklama yapan Muğla Çevre Platformu (MUÇEP) ve Bodrum Kent Konseyi üyesi Rezzan Şebin, iş adamı Ali Ağaoğlu’nun bu araziye turistik tesis inşa edeceğini iddia etti.

Bize huzurevi yap

Gerenkuyu Koyu’nda, yaz aylarında Bodrum halkının ve binlerce yerli turistin denize girdiğini dile getiren Şebin, 1 kilometre uzunluğunda sahil şeridi bulunan araziye turistik tesis yapmaktan vazgeçilerek yaşlılar ve kimsesizler için ömürlerini geçirecek bir huzurevi yapılmasını istedi.

Haberin Devamı

Gerenkuyu’nun Bodrum’un rutubeti en az sessiz sakin koylarından biri olduğunu söyleyen Şebin, “Buraya genellikle ilçemizin köylerimizin yaşlıları gelir, yaz kış dinlenir rahat nefes alır. Sayın Ali Ağaoğlu’nun turistik tesis yapması ile birlikte bu koy da halka kapanacak. Ağaoğlu’na mektup göndererek isteğimizi belirttik. Buraya bir huzur evi yapsın ve insanlar ömürlerinin son günlerini burada huzur içinde geçirsinler, kendilerinin buradan alacağı hayır duaları çok fazla olacaktır” dedi.

Yazarlar