İstanbul ‘BMS TÜRKİYE’ 2 ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

‘BMS TÜRKİYE’ 2 ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

16.05.2016 - 14:27 | Son Güncellenme:

.

‘BMS TÜRKİYE’ 2 ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Great Place to Work, Türkiye’nin her yıl yayınlamakta olduğu Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016 listesi açıkladı. Her yıl farklı sektörlerden şirketlerin katılımı ile gelişerek büyüyen Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016 listesinde bu yıl 7 şirket özel ödüle layık görüldü. BMS Türkiye, Fırsat Eşitliği-Kadınların Desteklenmesi kategorisinde özel ödüle hak kazandı.
2016 yılında En iyi İşverenler Enstititüsü’nün (Great Place to Work) Türkiye’de düzenlediği yarışmada, farma alanında faaliyet gösteren Bristol-Myers Squibb (BMS) Türkiye şirketi iki ödüle birden layık görüldü. BMS Türkiye, Fırsat Eşitliği&Kadınların Desteklenmesi kategorisinde özel ödüle hak kazanırken, aynı zamanda farklı sektörlerden toplam 99 şirket arasından, ‘En İyi İşverenler’ olarak tescillenen 25 şirketten biri olmaya da hak kazandı.
BMS’nin hastaların ciddi hastalıklar ile mücadelesine yardımcı olan yenilikçi ilaçları keşfetmek, geliştirmek ve sunmayı hedeflemekte ve bünyesinde 100 çalışma arkadaşı ile Türkiye’de yoluna devam etmekte olduğu kaydedildi.