Gündem Bodrum'da güneşi gören sahile koştu

Bodrum'da güneşi gören sahile koştu

02.10.2016 - 16:59 | Son Güncellenme:

Bodrum'da, Ekim ayında yazdan kalma güneşli havayı gören turistler sahillere akın etti. Avrupa ve Ortadoğulu turistlerin bir arada denize girip, su sporları yapması ilginç görüntüler ortaya çıkardı.

Bodrumda güneşi gören sahile koştu

Bugün hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının ise 21 derece olarak ölçüldüğü Bodrum'da şehir merkezindeki Paşatarlası, Kumbahçe ve Gümbet plajlarında yaz sezonundaki gibi hareketlilik yaşandı. Şezlonglar, güneşlenenlerle dolarken kimileri de su sporları yapıp, yüzerek güzel havanın tadını çıkardı. Yeni evli bir çift gelinlik ve damatlıklarıyla denize girip hatıra fotoğrafı çektirdi. Gümbet Plajı'nda büyük bölümü Danimarka, Hollanda, Lübnan ve Iraklı turistin birarada denize girip, haşemalı turistler ile birlikte su sporu yapması renkli görüntüler ortaya koydu.

Haberin Devamı

Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, "Otellerimizde ekim ayının sonuna hatta Kasım ayının ortalarına kadar turistimiz var. Bodrum'da herkes kendi Bodrum'unu yaşar. Burada yaklaşık 65 ülkeden ve yurdumuzun her ilinden turisti görmeniz mümkün. O nedenle Bodrum özgürlükler ve sevginin buluştuğu bir noktadır, kimse kimseye müdahale etmez bunu bilen turistte Bodrum'u görmeden tatil yaptım demez" dedi.