Gündem Bodrum Masalı 14. bölüm fragmanında gerilim artıyor!

Bodrum Masalı 14. bölüm fragmanında gerilim artıyor!

21.11.2016 - 13:06 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı 14. bölümü için heyecan dorukta. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Bodrum Masalı'nda bu hafta Aslı ve Ateş arasında romantik anlar yaşandı. Peki Bodrum Masalı 14. bölümünde neler olacak?

Bodrum Masalı 14. bölüm fragmanında gerilim artıyor

Bodrum Masalı dizisinin yeni bölümünde Yıldız, Evren'e Faryalı'yı sevdiğini söyleyecek mi? Evren bu durumda ne yapacak? Bodrum Masalı'nda Aslı ile Ateş arasında romantik anlar yaşanıyor, ikili arasındaki duygusal bağ nasıl ilerleyecek. Hepsi ve daha fazlası Pazar akşamı Bodrum Masalı'nda olacak.

Haberin Devamı

Bodrum Masalı son bölümde heyecan doruktaydı. Pazar akşamlarının ilgi ile takip edilen dizisi Bodrum Masalı 13. son bölümde Aslı ve Ateş arasında romantik anlar yaşandı. Merakla beklenen Bodrum Masalı 14. yeni bölüm fragmanı yayınland. Bodrum Masalı 13. bölümünde Su’ya bir sürpriz hazırlanan Kelebek’in planı ve kadroya yeni dahil olan isim dikkat çekerken Ateş’in Aslı’yı kıskanması şaşırtıyor.

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BODRUM MASALI 14. BÖLÜM FRAGMANI

Aslı’ya gelen hediyelerle kıskançlık krizlerine giren Ateş, Yiğit’in üstüne yürüyor. Öğrendiği gerçeği Ateş’e anlatamamış olmanın huzursuzluğunu yaşamaya devam Aslı, Ateş’in verdiği şey ile büyük şaşkınlık yaşıyor. Kelebek ise Su’yu yeniden hayata döndürmek için bir plan yapıyor. Öte yandan Faryalı ve Yıldız yakınlaşmasını hisseden Evren, geçmişin hatıralarına ulaşıyor ve iyice hırslanıyor. Peki, Evren’in eline geçen mektupta neler yazıyor? Ateş ve Kelebek, Su'ya yardım ederken hata mı yapıyorlar? Yıldız ve Faryalı, geçmişin güzel günlerini geleceğe taşıyacaklar mı? Evren, bulduğu geçmiş hatıraların hesabını soracak mı?

Haberin Devamı

KADROYA DAHİL OLAN YENİ İSİM

İlk olarak Perşembe günleri yayınlanmaya başlayan ancak yeni dizilerin yayın akışına dahil olması nedeniyle artık cumartesi günleri yayınlanan Bodrum Masalı’nın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Yaprak Dökümü, Küçük Kadınlar, Ağlatan Dans, Merhamet ve en son Analar ve Anneler projesiyle ekranlarda olan Kıvanç Kasabalı, dizinin 13. bölümünden itibaren ekranlardaydı. Yakışıklı oyuncunun dizideki rolü bu hafta ekrana gelecek yeni bölümde netleşecek.