Gündem Bodrum Masalı 15. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Bodrum Masalı 15. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

29.11.2016 - 12:18 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen dizi Bodrum Masalı'nda Ateş'in Aslı'y öpmesinin ardından işler karışıyor. Kelebek ve Su arasında yeni bir aşk alevleniyor. Bodrum Masalı 15. yeni bölüm fragmanı ile Pazar akşamı ekrana geliyor.

Bodrum Masalı 15. bölüm fragmanında heyecan dorukta

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği Bodrum Masalı dizisinin merakla beklenen 15. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümünden itibaren pek çok sahnesiyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Bodrum Masalı 15. bölümde Evren, Faryalı'yı tuzağa çekiyor; sürpriz bir gelişme yaşanıyor! İşte Bodrum Masalı 15. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür’ün yaptığı, başrollerini ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz, Hilmicem İntepe ve Toprak Sağlam'ın paylaştığı Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 27 Kasım Pazar saat 20.00'de Kanal D'de.

BODRUM MASALI 15. BÖLÜM FRAGMANI



BODRUM MASALI 14. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Bodrum Masalı son bölümde; Alara'nın planında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Evren, Faryalı’yı kurduğu tuzağa çekmiş, ondan hesap sormayı planlamaktadır ancak işler umduğu gibi gelişmeyecektir. Ateş, Aslı ve Kelebek, Su’nun hayalini gerçekleştirmek üzere Cahit’in inşaatından malzeme indirmiş ama yakalanmışlardır. Onları izleyen bir çift göz daha vardır. Alara ise, planlarını bozmak için harekete geçildiğinden habersiz zaferine hazırlandı.

Gözde, Evren’in Yıldız’a dönüşüne bozulmuştur. Evren’i affetmemeye bu kez kararlı görünmektedir. Bodrum Masalı 15. yeni bölümde ise seyirciyi nasıl bir sürpriz bekliyor merak konusu oldu...