Gündem Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor!

Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor!

03.12.2016 - 12:39 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlanan Bodrum Masalı dizisi 16. bölümde işler karışıyor. Faryalı, Evren ve Gözde gerçeğini öğrenince işler çığırından çıkıyor. Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanı ile Pazar akşamı ekrana geliyor.

Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, başrollerini ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz, Hilmicem İntepe ve Toprak Sağlam'ın paylaştığı Bodrum Masalı yeni bölümüyle 4 Aralık Pazar 20.00'de Kanal D'deydi.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BODRUM MASALI 16. BÖLÜM FRAGMANI


BODRUM MASALI 15. BÖLÜM ÖZETİ

Faryalı ile Yıldız'ın geçmişi, herkeste derin etkiler bırakıyor! Yıldız’ın kutuyu yakmasıyla umutları yok olan Faryalı, hayatını tümden değiştirecek bir karar alır. Üniversite için İzmir’e giden Aslı, Ateş’ten uzak kalmamak için yeni yollar denerken, gizli hayranı Kuzey Işıkları’nın hâlâ peşinde olduğunu saklamak zorundadır. Üstelik Alara da bu işi bozmak için işe koyulur.

Gözde hem otel hem de Evren’le ilgili büyük planına Gönenç’i dahil eder, bir yandan da Faryalı ile Yıldız’ın arasındaki gerilime dahil olur. Kelebek ve Su yeni ilişkilerini Ateş’ten gizli yaşamaya başlar, önlerine başka engeller de çıkacaktır.

Haberin Devamı

'BODRUM MASALI' OYUNCULARI ŞAŞIRDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, Bodrum Adliyesi'nde devam eden 'Bodrum Masalı' adlı dizinin setinden geçmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine bağlı ekipler, Gümbet Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yapıldığı yönünde ihbar alınması üzerine harekete geçti. Yapılan operasyonda H.G, S.D, Y.M. ve Z.K. gözaltına alındı. Aramalarda elektrik panosu içine gizlenmiş halde satışa hazır bir miktar esrar ile kokain ele geçirdi.

Şüpheliler polisteki işlemlerinin ardından 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi sırasında çekimlerine Bodrum Adliyesi'nde devam edilen 'Bodrum Masalı' isimli dizinin seti içerisinden geçmeleri ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

Şüphelilerin, bazı oyuncular ve set çalışanlarının şaşkın bakışları arasında adliyeye girdikleri gözlendi.