Gündem Bodrum Masalı 26. yeni bölüm fragmanında gizli gerçek ortaya çıkıyor!

Bodrum Masalı 26. yeni bölüm fragmanında gizli gerçek ortaya çıkıyor!

26.02.2017 - 15:13 | Son Güncellenme:

Bodrum Masalı 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen sevilen dizi Bodrum Masalı'nda Faryalı'nın Aslı hakkında bilmediği gizli gerçek ne? Aslı gerçekte Faryalı'nın kızı mı? Bodrum Masalı nefes kesen yeni bölüm ile 5 Mart Pazar akşamı Kanal D'de...

Bodrum Masalı 26. yeni bölüm fragmanında gizli gerçek ortaya çıkıyor

Faryalı ile yine eski günlerindeki gibi bir aşk yaşayan Yıldız, bunu Su ile Ateş'e açıklıyor! Peki çocuklarının bu ilişkiye tepkisi ne olacak? Ailesini bulmaya yaklaşan Aslı, hangi gerçekle yüzleşecek? Faryalı'nın sırrı ortaya çıkacak mı? Bora'nın yeni planı ne olacak?

Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepe'nin paylaştıkları Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Şubat Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'deydi.

BODRUM MASALI 25. BÖLÜM ÖZETİ

Bodrum Masalı'nda bu hatfa Annesinin peşinden Kos'a giden Aslı, yeni bilgiler öğreniyor; Faryalı ile yüzleşiyor!

Haberin Devamı

Bora, Yıldız’a onun ve çocukların hayatlarını çok daha iyi şartlarda yaşamaları için bir fırsat sunar, ancak ne Yıldız ne de çocuklar Bora’ya minnet etmek niyetinde değildir.

Evren, Bora’nın geçmişte onu batıran kişi olduğunu hazmetmeye çalışmaktadır. Öfkeli ve ne yapacağını bilemez haldedir. Diğer tarafta yalnız başına kalmış olan Gözde ve bebeği tehlikededir. Kimsenin bundan haberi yoktur. Aslı ise annesinin izini sürmek için Uzay ile Kos’a gitmiştir. Bileklikleri yapan kişiyi bulurlarsa, Aslı’nın annesine ulaşabileceklerdir.

BODRUM MASALI 26. BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar