Gündem Bodrum Masalı son bölüm ardından 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bodrum Masalı son bölüm ardından 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.03.2017 - 11:19 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan Bodrum Masalı 29. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Pazar akşamları ekrana gelen Bodrum Masalı dizisinde Maya'nın gelişi ile birlikte gerçekler ortaya çıkmış. Yıldız, Faryalı hakkında geçmişe dair her şeyi öğrenmiştir. Maya, herkesin huzurunu kaçırdığını düşünerek Atina'ya dönme kararı almıştır. Maya bu kez kızı Aslı'yada kendisi ile gelmesi konusunda teklifte bulundu. Peki Bodrum Masalı son bölüm ardından 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bodrum Masalı son bölüm ardından 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Bodrum Masalı yeni bölümünde, Bora, kendisini Yıldız'a anlatmak istedi; Faryalı ile Yıldız yol ayrımına gitti. Atina'ya geri dönmeyi planlayan Maya, kızı Aslı'yı da götürmek istedi...

Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz, Hilmicem İntepe, Ezgi Şenler, Bora Cengiz, Serhan Onat, Serel Yereli, Zehra Yılmaz ve Kaan Çakır’ın paylaştığı Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Mart Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'deydi.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BODRUM MASALI SON BÖLÜM ÖZETİ

Bodrum Masalı dizisinde bu hafta Yıldız, Maya geldikten sonra kendisine ilgi göstermeyen Faryalı'ya karşı kırgındır. Yıllar önce Faryalı'nın Maya'dan kızı olduğunu öğrendikten sonra büyük bir şok yaşayan Yıldız, büyük bir ikileme düşer. Her ne kadar Aslı'nın ailesini bulmasına sevinse de Faryalı'nın geçmişteki yaşadıkları onu rahatsız eder. Üstelik Maya'nın Bodrum'a gelişiyle, yeniden tattığı aşk sekteye uğramıştır.

BODRUM MASALI 30. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bora ise Yıldız'a kendi niyetini açıklamak ister. Yıldız'ın herkesten uzak kalmak istediği süreçte, yanından ayrılmaz. Ateş ise ailesi için en doğru kararı vermek için uğraşırken, Yıldız ile Faryalı'nın ilişkisini büyük bir tehlike beklemektedir.

Haberin Devamı

Aslı'nın babası olduğunu öğrenen Faryalı ile Ateş gelecekleri hakkında konuşurlar. Aslı'nın sevgilisi Ateş, bu durum hakkındaki kafa karışıklığını gidermek istiyor.

Herkesin keyfini kaçırdığını düşünen Maya, Atina'ya dönmek için hazırlıklar yapar. Aslı'ya da kendisiyle Yunanistan'a gelmesini teklif eder. Ateş ile Lal'in yakınlaştığını gören Aslı, büyük bir ikileme düşer.