Ekonomi Boğaziçi Zirvesi’ne 90 ülke katılıyor

Boğaziçi Zirvesi’ne 90 ülke katılıyor

19.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Uluslararası İş Birliği Platformu (UİP) tarafından her yıl düzenlenen ‘Boğaziçi Zirvesi’nin 7’ncisi 29 Kasım  1 Aralık tarihleri arasında İstanbul Four Seasons Otel’de gerçekleştirilecek.

Boğaziçi Zirvesi’ne 90 ülke katılıyor

Bugüne kadar yaklaşık 7 bin 500 iş insanını İstanbul’da ağırlayan zirve, bu yıl 90 ülkeden yaklaşık 1500 iş insanı ve konuşmacıyı ağırlayacak. Bankacılık, finans, telekomünikasyon, bilişim, enerji, inşaat ve ulaştırma sektörlerinde gerçekleştirilecek görüşmelerle yeni iş fırsatlarının adresi olacak Boğaziçi Zirvesi, düzenlenecek 15 panelle de ‘Spor Endüstrisinin Geleceği’nden ‘Akıllı Şehirler ve Yönetimi’ne kadar birçok konuda katılımcıları bilgilendirecek.
Zirve için 20 ülkede temas sağladıklarını belirten Uluslararası İş Birliği Platformu (UİP) Kurucusu Cengiz Özgencil, “Boğaziçi Zirvesi her geçen yıl güçlenerek büyüyen ve sadece bölgeye değil dünyaya hitap eden bir etkinlik. Zirve, mevcut ekonomik ve sosyal sorunları çözmek için bugünün ve yarının liderleri için bir toplanma noktası haline geldi. Zirvenin bu seneki odak ülkesini petrol fiyatlarının düşmesiyle özel sektör yatırımlarına daha çok ağırlık vermeye başlayan Suudi Arabistan olarak belirledik” dedi.