Bolu Bolu'da Muhtarlar Toplantısı

Bolu'da Muhtarlar Toplantısı

11.01.2018 - 16:03 | Son Güncellenme:

.

Boluda Muhtarlar Toplantısı

BOLU (AA) - Bolu'da her ay düzenlenen muhtarlar toplantısı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak organize edilen Muhtarlar toplantısında, Semerkant Mahallesi Muhtarı Enver Tunç’un ev sahipliğinde kent merkezinde bir otelde yapıldı.

Toplantıya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Zerrin Biçen ve Necmi Arman, Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı, Bolu Belediye Meclis Üyeleri, belediye daire müdürleri ve Bolu Merkez’de bulunan mahallelerin muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, "Bolu Belediyesinde ilk göreve geldiğimizde içme suyundaki kayıp kaçak oranı yüzde 70 iken şu an dünyanın en gelişmiş illerinin seviyesine yani yüzde 20'lere geldik. Geldiğimiz noktayı Türkiye’de hayal edebilecek bir başka belediye bulunmamakta. Emeği geçen çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Bu çok yoğun bir çalışmaydı ve daha önemlisi sürdürülebilir olabilmesiydi. İnşallah bu sistemi sürekli kontrol altında tutarak devam ettireceğiz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Bolu Belediyesi tarafından kısa süre sonra hayata geçirilecek olan "Güneş Enerjisi Sistemi" projesi hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, "Güneş enerjisi konusunda da öncülük yapmaya çalışıyoruz. Örnek olmak için hayata geçirdiğimiz proje de bitmek üzere ve 15 güne kadar inşallah elektrik üretmeye başlayacağız. Panellerimizin görüntüsü de baya baya oluşmaya başladı. Bu tesisi Temiz Su Arıtma Tesisinin de hemen altında 20 dönümlük bir alanda yaptık. Bu çalışmayı ve şimdiden Bolu hayırlı olsun." diye konuştu.

Toplantının sonunda Başkan Yılmaz tarafından Semerkant Mahallesi Muhtarı Enver Tunç'a çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.