Gündem Bora Edin kimdir? Bora Edin kaç yaşında?

Bora Edin kimdir? Bora Edin kaç yaşında?

27.03.2019 - 12:54 | Son Güncellenme:

Bora Edin, Survivor Türkiye takımı için mücadele etmeye devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen Survivor'da kahvaltı ödülünü kazanan Türk takımı ödülü yeni yaşına basan Bora'ya hediye etti. Tüm takım güzel bir ziyafet çekerken Bora Edin'de doğum gününü güzel bir ödülle kutlamış oldu. Peki Bora Edin kimdir?

Bora Edin kimdir Bora Edin kaç yaşında

Survivor'da en iddialı isimler arasında yer alan Bora Edin, Türk takımı için yarışmaya devam ediyor. Dün doğum günü olan Bora Edin, kazanılan kahvaltı ödülü ile birlikte büyük mutluluk yaşadı. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor yeni bölümde Hikmet ve Bora arasında ipler yeniden gerilecek. Peki Bora Edin kimdir?

Haberin Devamı

BORA EDİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

23 Mart 1984 doğumlu Bora Edin, 7 yaşına kadar İsviçre’de yaşadı. Lisede eğitim için Malta’ya gitti ve burada Hibernians futbol takımında oynadı. 2 yıl sonra Türkiye’ye dönüş yaptı, Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde okudu. Yeditepe Üniversitesi’nde futbol takımında kaptanlık yaptı. Dünyanın 47 ülkesindeki üniversitelerin katılım sağlandığı Salon Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldular. Profesyonel altyapılarda ve amatör kulüplerde lisanlı olarak futbol oynadı. Futbol dışında pinpon, tenis, yüzme gibi pek çok sporla uğraşıp başarılar elde etti. Şu anda CrossFit eğitmenliği yapıyor.