Ekonomi Borusan’a ekoloji ödülü

Borusan’a ekoloji ödülü

01.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Borusan Holding’in “Dünya Bizim Evimiz” temasıyla çalışanlarının bireysel ekolojik uygulamalarına yer verdiği 2015 Sürdürülebilirlik raporu, dünyanın en itibarlı ödüllerinden birinin sahibi oldu.

Borusan’a ekoloji ödülü

Borusan’ın sürdürülebilirlik raporu, yıllık faaliyet raporları alanında dünyanın en saygın iletişim kuruluşlarından biri olarak nitelendirilen LACP (Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği-League of American Communications Professionals) tarafından holdingler ve basılı sürdürülebilirlik raporları kategorisinde birinciliğe layık görülerek, Platin Ödül’ün sahibi oldu. Faaliyet ve sürdülebilirlik raporlarının beraber değerlendirildiği ilk 50’de ise 8. sırada yer aldı.

Raporlar; İlk İzlenim, Kapak, Pay Sahiplerine Mektup, Anlatım Dili, Finansal Veriler, Yaratıcılık, Verilen Mesajın Açıklığı ve Bilgiye Erişebilirlik kriterlerine göre değerlendirildiler. Borusan 2015 Sürdürülebilirlik Raporu tüm bu kriterlerde yapılan değerlendirme sonucunda 100 üzerinden toplam 99 puana ulaşarak, Türkiye’den katılanlar arasında Platin ödüle hak kazanan tek şirket oldu.

Yazarlar