Ege Boyalık Beach Çin fuarına damga vurdu

Boyalık Beach Çin fuarına damga vurdu

06.06.2018 - 04:00 | Son Güncellenme:

İzmir Valiliği nezdinde Çin Halk Cumhuriyet’inin Shanghai şehrinde düzenlenen ITB China Turizm Fuarı’na Boyalık Beach Otel’de katıldı.

Boyalık Beach Çin fuarına damga vurdu

Shanghai Başkonsolosu Sabri Tunç Angılı ve Pekin Kültür ve Tanıtım Müşaviri Özgür Aytürk te Boyalık Beach Otel’e ait standı ziyaret etti. Çince hazırlanan broşürler ve promosyon malzemelerinin Çinliler tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten Otel Genel Müdürü Orhan Belge “Standımızda birçok kişi ile görüşme imkanımız oldu. Çin de Türkiye’ye ilgi büyüktü ve 3 gün boyunca da sürdü. Çin de 2018 yılı “Türkiye” yılı diye ilan edilmişti. Bunun sebeplerini yakından görme fırsatı elde ettik. Çin Acentaları İzmir’i beğendiklerini ve kültür ve düğün organizasyonları yapmak istediklerini iletti” dedi.

Haberin Devamı

Sefer vurgusu

Belge, “Çinliler genelde bizim ölü sezon diye tabir ettiğimiz dönemlerde tatile çıkıyor olmaları da bizim için bir avantaj sağlayacak. Ekim aylarında ‘National Day’ dedikleri bir kutlamaları var ve genelde bu ayda izine çıkıyorlar. Tabiki sadece Çin değil diğer tüm ülkeler içinde geçerli olan İzmir’e doğrudan uçuş bizim başlıca en büyük sorunumuz olarak karşımıza çıkıyor. Doğrudan uçuşlar konusundaki bürokrasiyi aşarsak bölgemiz için çok iyi olur” diye konuştu.