Oyun Dunyasi Böyle Assassin’s Creed Oynamadınız

Böyle Assassin’s Creed Oynamadınız

31.03.2016 - 16:40 | Son Güncellenme:

AMD; oyunseverler tarafından heyecanla beklenen Assassin’s Creed filminin sanal gerçeklik ortamına taşınmasında AMD Radeon Pro Duo’nun kullanımı için 20th Century Fox, New Regency, Ubisoft Motion Pictures ve sanal gerçeklik (VR) geliştirici stüdyosu Practical Magic ile işbirliği gerçekleştirdi. Liquid VR teknolojisi ile desteklenen Radeon Pro Duo günümüzün en hızlı VR platformu olarak öne çıkıyor. Assasin’s Creed; […]

Böyle Assassin’s Creed Oynamadınız

AMD; oyunseverler tarafından heyecanla beklenen Assassin’s Creed filminin sanal gerçeklik ortamına taşınmasında AMD Radeon Pro Duo’nun kullanımı için 20th Century Fox, New Regency, Ubisoft Motion Pictures ve sanal gerçeklik (VR) geliştirici stüdyosu Practical Magic ile işbirliği gerçekleştirdi. Liquid VR teknolojisi ile desteklenen Radeon Pro Duo günümüzün en hızlı VR platformu olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Assasin’s Creed; VR film temelli, canlı aksiyon, sinematik bir sanal gerçeklik deneyimi olarak izleyicilerle buluşacak. Michael Fassbender ve Oscar ödüllü Fransız aktris Marion Cotillard’ın başrollerini üstlendiği Assasin’s Creed filmi de dünya genelinde 21 Aralık 2016’da gösterime girecek. Filmin sahnelerinin Malta, İspanya ve Londra gibi gerçek mekanlarda çekilmesi sayesinde Practical Magic Stüdyosu, devasa tekstür ve karmaşık geometriler ile sahneleri yüksek kalite ile yeniden canlandırabiliyor.