Aydın Böyle Kedi Sevgisi Görülmedi

Böyle Kedi Sevgisi Görülmedi

26.09.2017 - 10:52 | Son Güncellenme:

.

Böyle Kedi Sevgisi Görülmedi

Aydın Efeler ilçesinde yaşayan Saniye Aslan, zor durumda olan kedileri doyurabilmek için tüm parasını mamaya harcadığını belirtti. Arslan, taşındığı müstakil evinin yerine yaptırmak istediği binadan bir daireyi de kedilere bağışlayacağını söyledi.
Edinilen bilgiye göre, çocukluğundan beri Aydın’da yaşayan ve evlendikten sonra da çocuğu olmadığını belirten Saniye Arslan, bir kış gecesi karnı aç olduğu için çaresiz durumda gördüğü kedileri doyurunca durumdan manevi olarak büyük haz aldı. Bunun üzerine kedileri her gün doyurmaya başlayan Saniye Arslan, kedilere mama verdiği saatte kedilerin mama yedikleri yerde toplandığını görünce bunu her gün yapmaya başladı. Yaklaşık 5 yıldır kendi evinin yakınında toplanan 40 kediyi doyuran Arslan, kedi sevgisi yüzünden evini terk etmek zorunda kaldığını söyledi.

“Evimi terk ettim ama kedileri terk etmedim”
Kedilere baktığı için komşularının kendisinden şikayetçi olduğunu belirten Saniye Arslan, “Komşularım benden şikayetçi olup kedileri bırakmamı istedi. Ben kedileri bırakmak yerine kendi evimi terk edip evden taşındım. Her gün kediler mama saatinde burada toplanıyor. Ben de yaklaşık aylık 500 TL harcayıp her gün kedileri doyuruyorum. Sanki kollarında saat varmış gibi mahalledeki kedilerin tamamı mama saatinde burada toplanıyor” dedi.

“Arsasına ev yapılırsa dairenin birini kedilere verecek”
Komşuları rahatsız olduğu için taşındığı evine müteahhit aradığını belirten Saniye Arslan, “Param yetmediği için mama yardımı istiyorum. Kredi çektim. Ekim ayına kadar çektiğim kredi ile kedileri doyurabileceğim. Ekim ayından sonra ne yapacağım bilemiyorum. Şimdi müteahhit arıyorum. Müstakil evimin bulunduğu arsaya 2 tane daire veren müteahhide vereceğim. Aldığım dairenin birini de kedilere bağışlayacağım” diye konuştu.