Cadde BROADWAY EFSANESi CANLANDI

BROADWAY EFSANESi CANLANDI

04.03.2015 - 20:27 | Son Güncellenme:

Kadrosuyla hafızalara kazınan efsane müzikal ‘Sugar’, Türk tiyatrosunun güçlü isimleriyle yeniden yorumlandı.

BROADWAY EFSANESi CANLANDI

Broadway’den Hollywood’a, ‘Bazıları Sıcak Sever’ adıyla sinemaya uyarlanan ‘Sugar’ (Balım) müzikali, Türk oyuncularla yeniden hayat buldu. Yüzyılın en iyi Amerikan komedisi unvanını alan, Marilyn Monroe, Jack Lemmon ve Tony Curtis’li kadrosuyla 20’nci yüzyıla damgasını vuran müzikalin uyarlaması, önceki akşam Maslak TİM Show Center’da izleyicilerle buluştu.

İlker Aksum, Özge Borak, Ozan Çobanoğlu, Zeki Alasya, Şebnem Sönmez, Hüseyin Soysalan ve Murat İpek gibi isimlerin rol aldığı iki perdeden oluşan müzikale, ünlü isimler de ilgi gösterdi. Beş parasız, iki işsiz müzisyen saksafoncu ‘Hayri’ (İlker Aksum) ve kontrbasçı ‘Zeki’nin (Ozan Çobanoğlu) etrafından dönen olayları anlatan oyunda, 15 kişilik kadınlar orkestrası ve 19 kişilik dans - vokal grubu da yer alıyor. (MESUT YILMAZ )

Haberin Devamı



Baba - oğul alışveriş turu

İşadamı Murat Cevahir ve babası Hasan Cevahir, hafta sonu Bulgaristan’da geçirdikleri keyifli kayak tatili sonrası Akmerkez’e gelerek alışveriş yaptı. İkili, daha sonra yemek yiyerek sohbet etti.

Sinema keyfi

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Elif Dürüst, dostu Vuslat Doğan Sabancı’yla önceki gün Kanyon’daydı. Film izlemek için AVM’ye gelen ikili, biletlerini aldıktan sonra akşam yemeği yedi.

Dost ziyareti

Bankacılık kariye- rini noktaladıktan sonra Alaçatı’ya yerleşen Tolga Egemen, önceki gün Akmerkez’de teknoloji mağa-zalarını gezerken objektiflere takıldı.İzmir’de bir üniversitede ders veren Egemen, İstanbul’a dostlarını ziyarete geldiğini söyledi.

Hintli terapist Kemer Country’de

Haberin Devamı

Hintli Bio-Enerji uzmanı dünyaca ünlü terapist Jaspal Singh, yoğun talep üzerine mart ayı boyunca Kemer Country Club Wellness SPA-Ce’de olacak. Hindistan’daki büyük SPA’ların yanı sıra, Tayland, Kamboçya ve Asya’daki birçok ülkede de masaj yapan terapist, yeşili ve ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Kemer Country Hotel’de misafirlerini bekliyor.

İyileştirici bir tedavi olan refleksoloji alanına kendini adayan terapistin, 16 yıllık deneyimi bulunuyor. Misafirler, ay boyunca Singh ve muhteşem doğa manzarasıyla 7 bin metrekare alan üzerine kurulu Kemer Country Hotel’de stresten arınacak.

BROADWAY EFSANESi CANLANDI

Dostlar bir arada

İşadamı Yılmaz Ulusoy, “Kadim Dostlarım” dediği arkadaşlarıyla geleneksel hale getirdiği dost buluşmasına bir yenisini ekledi. Renaissance İstanbul’da düzenlenen geceye, Mustafa Keser, Metin Akpınar ve Ümit Tokçan söyledikleri şarkılarla renk kattı. Özellikle Ümit Tokçan, Yılmaz Ulusoy’un sevdiği şarkı ‘Hekim Oğlu’yla büyük alkış aldı. Yemek boyunca Orhan Gencebay bol bol selfie çekerken, Kadir İnanır da arkadaşlarını videoya aldı. (MAGAZİN SERVİS)

BROADWAY EFSANESi CANLANDI

Öğrencilere destek

Başarılı ancak maddi anlamda fırsat eşitsiz- liği yaşayan üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla kurulan Başarım Sensin Derneği, burs verdiği öğrencileri Özcan Deniz ve ‘Sevimli Tehlikeli’ filminin başrol oyuncularıyla buluşturdu. Derneğin kurucusu Şule Argüder önderliğinde Nişantaşı Citys AVM’de gerçekleşen buluşmada öğrenciler oyuncularla filmi izledikten sonra düzenlenen panele katıldı. Öğrenciler oyuncularla bol bol sohbet edip keyifli zaman geçirdi.

Haberin Devamı

BROADWAY EFSANESi CANLANDI

Tarihi yalıda düğün

Basın dünyasının duayen isimlerinden Reyhan ve Erkut Can çiftinin kızları Elçin Can, işadamı Tolga Gürbüzer’le tarihi Fuat Paşa Yalısı’nda görkemli bir törenle evlendi. Okul yıllarından beri arkadaş olan çiftin, düğünü tanınmış isimleri buluşturdu. Renkli görüntülerin yaşandığı nikahta Yıldırım Mayruk imzalı gelinlik giyen Can, güzelliğiyle göz kamaştırdı.