Ebeveyn Bu kitaplar çocuklarınızı geçmişte yolculuğa çıkartacak!

Bu kitaplar çocuklarınızı geçmişte yolculuğa çıkartacak!

18.10.2011 - 12:43 | Son Güncellenme:

Mustafa Hakkı Kurt'un Kelime Yayınları'ndan çıkan son kitapları; Zigguratlar Ülkesinde ve Taş DevrindeBir Gün isimli kitaplarına çocuklar bayılacak!

Bu kitaplar çocuklarınızı geçmişte yolculuğa çıkartacak

İşte onları zaman yolculuğuna çıkartacak kitaplar...

Haberin Devamı

Zigguratlar Ülkesinde

Roman kahramanları (Doğan, Banu, Selim) 7. sınıfta okuyan üç arkadaştır. Roman, Selim'in el bilgisayarının onları, Zigguratlar Ülkesine götürmesiyle başlar. Sümer kültürüne canlı olarak tanık olurlar.
"Sümer şehirlerindn birine gelen kahramanlarımız, okuyucularına bilimin öncülerinden olan Sümerlilerin yaşamlarını yakından tanıma fırsatı sunarken, müthiş bir hayal dünyasının da kapısını aralıyor. İlköğretim öğrencilerini maceradan maceraya koştururken öğreten; öğretmenlere, anne babalara eğitim için destek olacak bir hikâye."

Taş Devrinde Bir Gün

Roman kahramanları (Doğan, Banu, Selim) 7. sınıfta okuyan üç arkadaştır. Roman, Selim'in el bilgisayarının onları, ekrandaki Taş Devri görüntüsünün içine çekmesiyle başlar. 24 saatlik Taş Devri yolculukları kendi istekleri dışında başlar. Geri dönüşü, 24 saatlik zamanın dolduğu anda aynı görüntüdeki işlemleri tekrarlayarak sağlarlar. Aynı güne ve aynı zamana geri dönerler. Taş Devrinde fazladan bir 24 saat geçirmişlerdir. Daha sonraki yolculuklarını isteyerek ve planlayarak yaparlar.