Tatil Bu otelde fareler resepsiyonist olarak çalışıyor

Bu otelde fareler resepsiyonist olarak çalışıyor

03.03.2017 - 10:49 | Son Güncellenme:

Birleşik Krallık'ın Chessington kentinde bulunan Chessington World of Adventures oteli misafirlere odasına kadar eşlik eden fare eğitiyor.

Bu otelde fareler resepsiyonist olarak çalışıyor

Birleşik Krallık'ın Chessington kentinde bulunan Chessington World of Adventures oteli her ne kadar herkes hoş karşılayacak olmasa da ön büro masasında bulunan eğitimli fareler misafirleri odalarını göstermede yardımcı olacak şekilde eğitiyor.

Haberin Devamı

Gruffalo River Ride Adventure ve Gruffalo temalı otel odalarının açılışına özel olarak düşünülen bu ilginç yöntemle misafirler fareleri izleyerek otel odalarına ulaşabilecek.

Birleşik Krallık'ta en çok satan çocuk kitabı Gruffalo'dan ilham alınarak ortaya çıkan bu konsept için fareler eğitim sürecine tabi tutuluyor.

Farelere şu an için misafirleri ön bürodan odalarına kadar eşlik etme eğitimi veriliyor.

Bu otelde fareler resepsiyonist olarak çalışıyor

Eğitim programının içeriğinde farelerin kendi zil seslerini tanımlama ve oda numarasını doğru tespit edebilme gibi dersler de yer alıyor.

Otelin operasyon müdürü Dan Sutton farelerin oldukça sıkı bir eğitime tabi tutulduğunu ve birkaç hafta içerisinde misafirlere odalarını gösterebileceklerini söylüyor.

Haberin Devamı

Hazırlayan: Mehmet Can Kömürcü