Oyun Dunyasi Bu Oyunda Çok Korkacaksınız!

Bu Oyunda Çok Korkacaksınız!

10.02.2016 - 14:16 | Son Güncellenme:

Konami‘den ayrılan Hideo Kojima ve Guillermo del Toro ortaklığında yapılan Silent Hills‘in demosu niteliğindeki P.T. (Project Teaser), çıkış yaptığı ilk günden beri birçok oyuncu tarafından oldukça beğenilmişti. Öyle ki bugünKickstarter‘da Silent Hills: P.T‘ye çok benzeyen bir oyun daha gün yüzüne çıktı. Kanadalı oyun yapımcısı Sad Square tarafından yayımlanan bağış kampanyasında daha şimdiden 23.000$ bağış toplanmış durumda. Oyuna siz de bir destek […]

Bu Oyunda Çok Korkacaksınız

Konami‘den ayrılan Hideo Kojima ve Guillermo del Toro ortaklığında yapılan Silent Hills‘in demosu niteliğindeki P.T. (Project Teaser), çıkış yaptığı ilk günden beri birçok oyuncu tarafından oldukça beğenilmişti. Öyle ki bugünKickstarter‘da Silent Hills: P.T‘ye çok benzeyen bir oyun daha gün yüzüne çıktı.

Haberin Devamı

Kanadalı oyun yapımcısı Sad Square tarafından yayımlanan bağış kampanyasında daha şimdiden 23.000$ bağış toplanmış durumda. Oyuna siz de bir destek vermek istiyorsanız buraya tıklayarak oyunun Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Oyunun Alfa sürümünden yayımlanan oynanış videosuna baktığımızda P.T‘de olduğu gibi sadece bir koridorda değil, evin her yerini gezebildiğimizi görüyoruz. Ayrıca P.T‘ye nazaran her yerden fırlayan “Jamscare”dediğimiz basit korkutma taktiklerinin yanı sıra daha çok Paranormal Activity filminde olduğu gibi psikolojik korku unsurları ile karşılaşıyoruz. Oyunda çevre ile etkileşimde üst seviyede tutulmuş durumda, zira etraftan toplayacağımız bazı eşyaları oyunun farklı noktalarında kullanabiliyoruz.

Haberin Devamı

Oyunun çıkış tarihi ise önümüzdeki senenin Ocak ayı olarak gösteriliyor.

Yazarlar