Oyun Dunyasi Bu Oyunda Çok Korkacaksınız

Bu Oyunda Çok Korkacaksınız

25.04.2016 - 13:59 | Son Güncellenme:

Korku türünün sevilen isimlerinden biri haline gelen Outlast‘in ikinci oyunu yolda ve heyecan tabii ki dorukta. Outlast 2, bu yılın sonbahar aylarında bizlerle olacak ve PC, PlayStation 4, Xbox One platformlarında çıkış yapacak. Oyun, daha önceki bir oyun ve DLC’deki gibi Unreal Engine 3 teknolojisiyle geliştiriliyor. Geliştirici ekip ise Red Barrels Games. Oyunun aynı zamanda […]

Bu Oyunda Çok Korkacaksınız

Korku türünün sevilen isimlerinden biri haline gelen Outlast‘in ikinci oyunu yolda ve heyecan tabii ki dorukta. Outlast 2, bu yılın sonbahar aylarında bizlerle olacak ve PC, PlayStation 4, Xbox One platformlarında çıkış yapacak.

Haberin Devamı

Oyun, daha önceki bir oyun ve DLC’deki gibi Unreal Engine 3 teknolojisiyle geliştiriliyor. Geliştirici ekip ise Red Barrels Games. Oyunun aynı zamanda dağıtımcılığını yapan Red Barrels, oynanış yapısında büyük sürprizler yapmamış. Yayımlanan yeni ilk bakış videosunda, oyunun detaylarını daha yakından inceleyebiliyoruz ve görünen o ki kaçma konusunda oldukça ustalaşmamız gerekecek. Oyunun yeni videoları için tıklayın.