Oyun Dunyasi Bu Oyunda Kalpsiz Yaratıklara Karşı Savaşacaksınız

Bu Oyunda Kalpsiz Yaratıklara Karşı Savaşacaksınız

10.06.2016 - 13:52 | Son Güncellenme:

Square Enix Ltd. ve Disney’in yayınlandığı yeni KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue oynanış fragmanında original Keyblade sahiplerinden Aqua’nın Heartless’a karşı savaşına şahit olacağız. Bu savaş HD derlemede yer alan ve yeni nesil grafiklere sahip olan 0.2 Birth by Sleep – A Fragmentary Passage’daki yeni oynanabilir bölümde geçecek. Yeni hikaye oyunculara merakla beklenen KINGDOM […]

Bu Oyunda Kalpsiz Yaratıklara Karşı Savaşacaksınız

Square Enix Ltd. ve Disney’in yayınlandığı yeni KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue oynanış fragmanında original Keyblade sahiplerinden Aqua’nın Heartless’a karşı savaşına şahit olacağız.

Haberin Devamı

Bu savaş HD derlemede yer alan ve yeni nesil grafiklere sahip olan 0.2 Birth by Sleep – A Fragmentary Passage’daki yeni oynanabilir bölümde geçecek. Yeni hikaye oyunculara merakla beklenen KINGDOM HEARTS III öncesindeki olaylar hakkında da bilgi verecek.

HD 2.8 Final Chapter Prologue içinde ayrıca gizemli kahinlere ışık tutacak yeni hikaye KINGDOM HEARTS ? [chi] Back Cover ve KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance’ın yeni HD hali de yer alacak.