Oyun Dunyasi Bu Oyunu Bayağı Sattılar

Bu Oyunu Bayağı Sattılar

21.03.2016 - 14:22 | Son Güncellenme:

Campo Santo tarafından geliştirilen ve Panic tarafından yayımlanacak olan macera oyunu Firewatch‘un satış rakamları açıklandı. Firewatch‘un kısaca bir senaryosuna değinecek olursak, orman bekçisi olan Henry‘i yöneteceğimiz oyunda, kamp yapmaya gelen insanları olası yangınlardan korumaya çalışıyoruz. Senaryo bazlı ve keşfetme odaklı ilerleyen macera oyununda diyalog sisteminin yanı sıra farklı oynanış dinamiklerine ve gizem ögelerine de yer veriliyor. […]

Bu Oyunu Bayağı Sattılar

Campo Santo tarafından geliştirilen ve Panic tarafından yayımlanacak olan macera oyunu Firewatch‘un satış rakamları açıklandı.

Haberin Devamı

Firewatch‘un kısaca bir senaryosuna değinecek olursak, orman bekçisi olan Henry‘i yöneteceğimiz oyunda, kamp yapmaya gelen insanları olası yangınlardan korumaya çalışıyoruz. Senaryo bazlı ve keşfetme odaklı ilerleyen macera oyununda diyalog sisteminin yanı sıra farklı oynanış dinamiklerine ve gizem ögelerine de yer veriliyor. Geliştirici ekip tarafından bugün yapılan açıklamaya göre oyunun 500 bin kopya sattığı duyuruldu. İlk ay satış rakamlarından oldukça memnun olduklarını belirten Campo Santo, oyunu satın alan tüm kullanıcılara da ayrıca teşekkür etti.