Gündem Bu Şehir Arkandan Gelecek'te şoke eden gelişme! Ali, Şahin'in öz babası olduğunu öğrendi

Bu Şehir Arkandan Gelecek'te şoke eden gelişme! Ali, Şahin'in öz babası olduğunu öğrendi

01.02.2017 - 09:42 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek 5. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ali ve Derin arasında duygusal anların yaşandığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Ali, Şahin'in oğlu olduğunu öğrendi. Peki Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecekte şoke eden gelişme Ali, Şahinin öz babası olduğunu öğrendi

Ay Yapım imzalı, Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in dün akşam yayınlanan bölümüne; Ali’nin, Şahin’in öz babası olduğunu öğrendiği duygu yüklü sahne damga vurdu.

Derin ve Ali'nin aşk kaçamağı!!

Bölümde Ali ve Derin’in, Şahin’in spor salonundaki romantik akşam yemeği heyecanın dorukta olduğu anlardan biriydi. Derin, Ali’ye zumba öğretirken; Ali ise Derin’in beklenilmeyen hamleler karşısında kendini nasıl savunacağını gösterdi. Birbirlerine ilk kez bu kadar yakınlaşan çiftin aşk kaçamağı çok konuşuldu.

Derin, Şahin için baba evine geri döndü...

Ali ve Derin’in romantik akşamı Tekin'in adamlarının salonu basmasıyla sonlandı. Babasının yaptığı bu hamleyle bir kez daha yıkılan Derin en zor kararı vererek kendisini feda etti. Şahin'in, hapishaneye girmesini engel olmak için Ali'den ayrılmayı seçerek baba evine geri döndü. Derin'in hiç beklemediği ayrılığıyla sarsılan Ali, bu şehirden gitmeye karar verdi.

"SEN BENİM BABAM MISIN?"

Ali'nin şehri terk etmesini istemeyen Rauf, Ali'ye öz babasının Şahin olduğunu itiraf etti. Final sahnesinde Ali ve serbest kalan Şahin'in karşı karşıya geldi sahnede Ali'nin "Sen benim babam mısın?" sözleri ekran başındaki izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde Ali ile Şahin’in yüzleşmesinde nefesler tutulacak. Ali, babası Şahin'i affedebilecek mi?, Derin, babası Tekin'in isteği olan Yiğit’le evlenme kararını kabul edecek mi? gibi sorular, dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 8 Şubat Çarşamba günü saat 20:00'da ATV'de ekrana gelecek.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 5. BÖLÜM ÖZETİ

Şahin, Ali'yi kanunsuz bir boks karşılaşmasında canından etmek isteyen Tekin'in evine gidecek. Sert geçecek yüzleşmenin ardından Şahin'den şikayetçi olan Tekin, onun gözaltına alınması için şikayetçi olacak. Ali'nin, Şahin'in öz oğlu olduğunu öğrenen Tekin, geçmişte yaşananları kızı Derin'in öğrenmemesi için çok korkacak ve Şahin'in şartlı tahliyesini yakarak parmaklıklar ardına geri dönmesi için gözünü karartacak.

Melek Gencoğlu’nun kalemiyle ekran macerasına devam edecek olan Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümünde, Ali'ye zarar vermek için organize edilen hileli dövüş sırasında Tekin, onun Şahin'in oğlu olduğunu anlar. Şahin ise şartlı tahliyesini yakmak pahasına Tekin'in evini basar, yakasına yapışır. Gözaltına alınır. Hapse dönmekten kurtulmasının tek yolu Tekin'in şikayetini geri çekmesidir. Ali, Şahin'in düştüğü durum yüzünden kendini suçlu hissetmektedir. Onun serbest bırakılması için eline Yiğit'le ilgili bir koz geçer. Ancak işler yolunda gitmez, Ali'nin umudu boşa çıkar. Geriye kalan tek çare Tekin'in insafa gelmesidir. Tekin ise durumu fırsata çevirmenin yolunu bulmuştur. Şahin'in özgürlüğü karşılığında Derin'den büyük bir fedakarlık ister. Ancak Derin giderek Ali'yle daha fazla yakınlaşmaktadır. Boks salonunda baş başa kaldıkları bir gece büyük bir tehlikeyle karşı karşıya gelirler. Ali olan biten her şeye rağmen işleri yoluna koyup, Şahin'i kurtarmaya kararlıdır. Ancak en yakınındakinden gelecek son darbe Ali'yi yıkacaktır.