Cadde Bu Tarz Benim eleme gecesinde elenen isim belli oldu

Bu Tarz Benim eleme gecesinde elenen isim belli oldu

02.11.2014 - 08:51 | Son Güncellenme:

Ekranlarının efsane moda programı Bu Tarz Benim Cumartesi akşamı eleme gecesiyle ekrana geldi. 7. haftanın elenen ismi açıklandı. Peki Bu Tarz Benim eleme gecesinde elenen ismi kim oldu? Detaylar haberimizde...

Bu Tarz Benim eleme gecesinde elenen isim belli oldu

Show TV'nin sevilen Moda programı Bu Tarz Benim yarışmasında antipatik tavırlarıyla tüm yarışmacıların hedefinde olan Özlem'in, reyting kaygısıyla elenmediği aşikar... Bu tür yorumlara neden olmamak için bu hafta son karar Demet Akalın'a bırakıldı. Demet Akalın, Özlem'in yarışmaya devam etmesini istedi. Final bölümünde Özlem beşinci kez son ikiye kaldı. Ancak yine elenmedi.

Nur Yerlitaş'ın gözdesi yarışmacı Özlem Özden yarışmaya devam ederken, bu hafta elenen isim, jüriden en az puanı alan Roza Şake Hovhannisyan oldu.

Öykü Serter'in sunduğu Bu Tarz Benim'in jüri koltuğunda, Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez oturuyor. Yarışmacıların kıyasıya yarıştığı eleme gecesinde, jüriden en az puan alan Roza Şake Hovhannisyan ve yarışmacıların ismini söylediği Özlem Özden elenmek üzere jürinin karşısına çıktı.