Teknoloji Bu Uygulama Size Ne Kadar Değiştiğinizi Gösteriyor!

Bu Uygulama Size Ne Kadar Değiştiğinizi Gösteriyor!

27.03.2015 - 16:20 | Son Güncellenme:

Günler su gibi akıp geçiyor ve durduramıyoruz. Yaşlanıyoruz, değişiyoruz; bu değişimlerin pek azının farkındayız. Peki bir uygulamayla bu duruma biraz daha farkındalık eklemek istesek?

Bu Uygulama Size Ne Kadar Değiştiğinizi Gösteriyor

Sadece iPhone için piyasada bulunan bu uygulamanın adı “”. Yaptığı şeyi, aslında (tercihen ön) kamerası bulunan herhangi bir cihazla yapabilirsiniz; ancak eğer unutkansanız, elinizin ayarı yoksa ve resimleri hızlı bir videoya dönüştürecek hünere sahip değilseniz ya da “Hiç uğraşamam!”derseniz, bu uygulama sizin için biçilmiş kaftan.

Haberin Devamı

Everyday, her gün tanımladığınız saatlerde ya da mekânlarda size selfie çektiriyor. Aynı pozu vermek için de, son çektiğiniz resmin silüeti ekranda görüntüleniyor. Telefonunuza selfie bildirimi geliyor; kendinizi ekrandaki hayaletinize uydurarak selfie çekiyorsunuz. Bunu, dilediğiniz süre boyunca tekrarlıyorsunuz ve yine uygulamadan çıkmadan selfie’lerinizden bir timelapse bir video yapıyorsunuz. Böylece herhangi bir efor sarf etmeden, selfie kolajınıza kavuşuyorsunuz.

Aslına bakacak olursanız Everyday, yeni bir uygulama değil. Ancak aldığı son güncellemeyle arayüzü kolaylaştırılmış ve Dropbox desteği gibi kullanışlı özelliklere kavuşmuş. Yaptığınız videoları anında bulut servisinde saklayabilirsiniz yani. Bunun haricinde 2$’lık fiyatının yanı sıra ek bir ücretle, birden fazla selfie profili oluşturmak mümkün. Dilerseniz küçük çocuğunuzun selfie’sini çekin; dilerseniz kedinizin. Size kalmış.

Haberin Devamı

Aşağıdaki videoyu izleyerek, Everyday’in kullanımı konusunda daha ayrıntılı bir fikre sahip olmanız mümkün. Everyday’i satın alabilirsiniz.