Eğitim Bu yaz tatilini İngilizce konuşarak geçirin

Bu yaz tatilini İngilizce konuşarak geçirin

19.06.2014 - 11:36 | Son Güncellenme:

Yaz tatili için planınızı hâlâ yapmadınız mı? Uluslararası eğitimde dünya lideri EF Education First, sizi bu yaz tatilini farklı bir ülkede yeni bir dil öğrenerek geçirmeye davet ediyor.

Bu yaz tatilini İngilizce konuşarak geçirin

EF bu yaz “Şimdi alışkanlıklarını terk etmeye hazır mısın?” diyerek lise-üniversite öğrencilerini ve kariyerleri için yatırım yapmak isteyen profesyonelleri 21 Haziran EF Yurtdışı Tanıtım ve Kayıt Günü kapsamında yaz tatillerini değerlendirmeye çağırıyor. Yeni yerler keşfedip, farklı kültürleri yaşamak ve yeni bir dil öğrenmek isteyenler için EF, İngiltere, Amerika, Malta, İspanya, Singapur, Fransa, Almanya, Güney Afrika ve Avustralya başta olmak üzere dünyanın çeşitli şehirlerindeki okullarıyla benzersiz bir deneyim sunuyor.

Haberin Devamı

EF ile dil öğrenmek isteyen herkes, yurtdışında 16 ülkede 41 şehirde eğitimini ve ders programının içeriğini kendisi tasarlayabiliyor. Hayatları değiştirecek fırsatlar sunan EF’in okullarında önemli avantajlardan biri de sınıf yapısının öğrencilerin farklı kültürlerden arkadaşlıklar edinebilmeleri için özel olarak oluşturulması. EF Education First Uluslararası Dil Merkezleri Türkiye Ülke Müdürü Gökhan Özdemir bu yapılandırmayı şöyle anlatıyor: “Okullarımız, sadece sınıf içi ve bilgisayar laboratuvarlarıyla sunduğumuz eğitimin kalitesiyle değil; aynı zamanda farklı kültürleri bir araya getirmesi, ders dışı zamanlarda planlanan aktiviteler, öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarına anında çözüm üreten uzman kadrolarıyla benzersiz bir deneyim sağlıyor. Okullarımızda en yoğun dönemlerde bile, aynı sınıfta ikinci bir Türk öğrenci görme şansınız yok denecek kadar azdır. Böylece öğrencilerimizin kendi aralarında Türkçe konuşmak yerine farklı ülkelerden gelen öğrenciler ile arkadaşlık kurmalarını ve İngilizce konuşmalarını sağlıyoruz.”

Haberin Devamı

EF öğrenme garantisi sağlayan EFEKTA isminde son teknoloji ürünü kendi geliştirdiği bir eğitim sistemi kullanıyor. Tüm okullarımızda, bu sistemle entegre, aynı kalitede ve standartta eğitim verildiğini söyleyen Gökhan Özdemir sistemlerini şöyle anlatıyor: “EFEKTA, sınıf içi ve online laboratuvarlarda eğitimi destekleyen özel bir sistem. Metodolojisi ve kitapları her sene yeni gelişmelere göre güncelleniyor. Sınıf içi eğitimler interaktif ortamda yapılıyor ve sınıflarda eğitim alan öğrencilerin sayısı 15’i geçmiyor. Bu sistemle okuma, anlama, yazma ve konuşma becerileri eşzamanlı olarak destekleniyor ve gelişim ölçümlenebiliyor”.

İngilizce öğrenmek isteyen Türk öğrencilere, özellikle pratiklerini geliştirmelerini ve konuşmaktan çekinmemelerini tavsiye eden Gökhan Özdemir “Bizim EF olarak iddiamız; öğrenilecek dili anadil veya resmi dil olan ülkelerde öğretmek... Çünkü böylece, daha hızlı ve kalıcı bir öğrenim sağlanabiliyor. Bunun en güzel yolu da yaz aylarında tatil, yurtdışı seyahati ve dil eğitiminin birleştirildiği yurtdışı eğitim programlarına katılmak. Biz de bu kapsamda yaz mevsiminin başlangıcı olarak kabul edilen 21 Haziran Cumartesi günü tüm ofislerimizde tam gün hizmet vereceğiz. EF yurtdışı eğitim tanıtım günleri kapsamında, tüm Türkiye’deki EF ofisleri tam gün açık olacak. Bu yazı boşa geçirmek istemeyen, kendilerine yatırım yapmak isteyen herkesi ücretsiz bilgi almaya ofislerimize bekliyoruz” diyor.