Ege ‘Buca’da hangi eserleri var?’

‘Buca’da hangi eserleri var?’

21.06.2018 - 23:49 | Son Güncellenme:

Başbakan Binali Yıldırım, “16 yılda yaptığımız yatırımlardan İzmir de yararlandı. Buca’nın konut ihtiyacı da çok yakında çözülecek” dedi

‘Buca’da hangi eserleri var’

Başbakan Binali Yıldırım, Buca ilçesindeki Forbes Caddesi’nde miting yaptı. Türkiye’nin AK Parti ile 16 yıllık kutlu yürüyüşüne devam edeceğini belirtti.

Haberin Devamı

Buca’nın toplu konut ihtiyacını bildiğini, ilçeye TOKİ ile yeni konutlar yapacaklarını dile getiren Başbakan Yıldırım, ayrıca kentte 2020’de tekli öğretime geçme hedefinde olduklarını ifade etti. 24 Haziran seçimlerine sadece 2 gün kaldığını hatırlatan Yıldırım, “24 Haziran’da güçlü Meclis için, güçlü hükümet için, güçlü İzmir için evet mi? Yatırım için durmak yok, kalkınma için durmak yok, vakit, İzmir vakti diyor muyuz?” dedi. Muhalefet adaylarının projelerinin olmadığını ve hikaye anlattıklarını belirten Yıldırım, “Bunların Buca’da, İzmir’de, Türkiye’de eserleri var mı?” dedi, şöyle konuştu:

İkinci bayram

“Bucalıların birlik ve beraberlik içinde Cumhur İttifakı’nı en güçlü şekilde destekleyeceklerini biliyorum. Sandığa gitmekle kalmayacağız, eşimiz, dostumuz, nazımızın geçtiği kim varsa herkesi de sandığa götüreceğiz. Çünkü Türkiye’nin etrafında bir oyun planlanıyor. Oyun şudur; Türkiye’yi bölgede güçsüzleştirmek, Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan indirmek. Onlara inat, Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin cumhurbaşkanı yapacak mıyız? Rekor oyla ilk turda cumhurbaşkanı seçecek miyiz? Bu ay 2 bayram var. Ramazan Bayramı’nı yaptık. İkinci bayramsa pazar günü. Seçim zaferi bayramınız şimdiden mübarek olsun.”

Haberin Devamı

İzmir’de oyumuzu yüzde 20 artırdık

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, katıldığı bir televizyon programındaysa İzmir ile ilgili çarpıcı açıklamalar da bulundu, “Kent, Ahmet Piriştina’dan sonra, yerel yönetimlerde ağırlıklı olarak CHP’ye geçti ve o gün bugündür seçmen, ideolojik bir duruş gösteriyor. Bunun alt yapısını da yerel yönetimler hazırladı. Şöyle bir algı yaratıldı, ‘İzmir Cumhuriyetin kalesi, laikliğin kalesi, bunun için bizim İzmir’i korumamız lazım’ Ama bu artık eskisi kadar iş görümüyor. Biz İzmir’de oyumuzu her seçimde artırdık. Yüzde 17 ile başladık yüzde 37’ye kadar çıktık” dedi.