Gündem Bunun adı vicdansızlık

Bunun adı vicdansızlık

05.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de pazarlarda giysi satan Bakiye Karataş’ın minibüsünü çalan hırsızlar içerisindeki ürünleri ve bazı parçaları aldıktan sonra minibüsü uçurumdan yuvarladı...

Bunun adı vicdansızlık

İzmir’in Çiğli ilçesinde 16 Yıldır semt pazarlarında kadın kıyafetleri satarak geçimini sağlayan 3 çocuk annesi Bakiye Karataş’ın (48) eşi Veli Karataş, 12 yıldır kullandıkları minibüsü, geçen 1 Aralık Perşembe günü Anadolu Caddesi Egekent girişindeki Büyükşehir Belediyesi’ne ait ücretsiz park yerine bıraktı. Aynı gün saat 19.00 sıralarında minibüsü park ettiği yerden alıp evine gitmek isteyen belediyeden emekli 50 yaşındaki Veli Karataş, aracı yerinde göremedi. Karataş çifti bunun üzerine polise minibüsün çalındığı şikâyetinde bulundu. Polis çalınan minibüsü o gece yarısı Karabağlar İlçesine bağlı Tırazlı Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda, 40 metrelik uçuruma yuvarlanmış halde buldu. Aracın plakalarının ve şanzımanının da söküldüğü anlaşıldı.

Haberin Devamı

‘Düldülüm’ diye ağladı

Minibüsünün bulunduğu uçuruma eşi ve çocukları ile gelen Bakiye Karataş, “Bunu yapanların hiç mi vicdanı yok” diye ağladı. Karataş “12 yıldır ekmek teknem. Ben ona kıyamıyordum, ‘Düldülüm’ diye seviyordum. İçerisinde 15 bin liralık malım vardı, onu da çalmışlar. Ürünleri kredi çekerek aldım.”