Kayseri BÜNYAN BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİSİ TOPLANDI

BÜNYAN BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİSİ TOPLANDI

02.05.2016 - 16:56 | Son Güncellenme:

.

BÜNYAN BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİSİ TOPLANDI

Bünyan Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesine istinaden, Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.
Bünyan Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısını 1. Birleşim 1. Oturum Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Sayın Şinasi Gülcüoğlu başkanlığında yapıldı. Bünyan Belediyesi Meclis Gündeminde 8 asıl 1 adet ek gündem maddesi görüşüldü. Dokuz gündem maddesinin Sekizi oybirliği ile karar bağlanırken 1 madde Mayıs ayı meclis toplantısı2. Birleşim 2. Oturum’da görüşülmek üzere meclis çalışması sonlandırıldı.
Meclis gündeminde bulunan İmar Müdürlüğünün maddelerinin yanı sıra, gündemde bulunan Bünyan Naci Baydemir İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünün Devlet Parasız Yatılı okul öğrencilerine milli ve manevi değerlere sahip öğrenciler yetiştirme, vatanımızın birlik ve beraberlik ruhunu daha iyi kavrama, Çanakkale ruhunu ve vatanımız için şehit olanların ne için şehit olduğunu yerinde gösterme adına yapacağı Çanakkale Şehitliği ve Osmanlı Başkentleri gezisine götüreceğinden maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardım yapılması ile protokol görüşüldü.
Ayrıca ilçemiz çiftçilerine destek olma adına Bünyan Belediyesi tarafından bir tır kantarı kurulmasına yönelik gündem maddesi oy biriliği ile kabul edildi.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu toplantı sonrası Belediye Meclis üyelerine teşekkür ederek alınan kararların Bünyan’a hayırlı olması dileklerinde bulundu.