Gündem Burak Özçivit ve Fahriye Evcen tatilde!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen tatilde!

24.08.2015 - 22:10 | Son Güncellenme:

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen tatilde keyif yaptılar. Burak Özçivit ‘Kara Sevda’ dizisinin çekimleri öncesi sevgilisi Fahriye Evcen’le Bodrum’da tatil yaptı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen tatilde

Burak Özçivit ‘Kara Sevda’ dizisinin çekimleri öncesi sevgilisi Fahriye Evcen’le Bodrum’da tatil yaptı. Burak Özçivit ile sevgilisi Fahriye Evcen yeni yayın dönemi öncesi Bodrum’da stres attı. Çift, yapımcı Timur Savcı’nın Türkbükü Bodrum Mantı açıklarına demirli teknesinde denizin ve güneşin tadını çıkardı. Özçivit suya balıklama atlarken Evcen’in ise tercihi çivileme oldu. Yüzmeye üşenen çift su jetini ellerinden bir an olsun düşürmedi. Ünlü oyuncu ‘'brazilian’' model bikinisiyle düzgün fiziğini gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen tatilde

Fahriye Evcen kimdir?

Üniversiteyi Almanya’da okuyan Fahriye, Sosyoloji Bölümünde okudu. Üniversite yıllarındayken Oya Aydoğan’ın sunduğu programda izleyici olarak yer aldı. Programda seyirci olmasına rağmen birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı. Böylece öğrenimini yarıda bırakıp, İstanbul’a yerleşti. İlk olarak 2005 yılında Hülya Koçyiğit’in başrol oynadığı ”Asla Unutma” adlı dizide rol aldı. Yaprak Dökümü dizisinde oynadığı Necla karakteriyle herkes tarafından tanınmaya başladı. Ünlü oyuncu son olarak 2013 yılında Çalıkuşu dizisinde, Feride karakterini canlandırdı.