Gündem Burçak Tuncer kimdir? (2017 Survivor Gönüllüler)

Burçak Tuncer kimdir? (2017 Survivor Gönüllüler)

03.03.2017 - 10:34 | Son Güncellenme:

Burçak Tuncer, Tv8'in reyting rekorları kıran yarışması Survivor'da Gönüllüler takımında yer alıyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2017 Gönüller'de yarışan Burçak Tuncer, yarışmadaki performansı ile dikkat çekiyor. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 59 oyunda 26 galibiyet kazanan Burçak Tuncer kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Burçak Tuncer kimdir (2017 Survivor Gönüllüler)

Burçak Tuncer'in bu hafta oynanacak olan dokunulmazlık yarışındaki performansı merak konusu oldu. Survivor Gönüllüler takımında yarışan Burçak Tuncer karşı takımla olan mücadelesine kaldığı yerden devam edecek. Burçak Tuncer'in yarışma boyunca katılım gösterdiği 59 oyunda 26 galibiyeti var. Survivor yarışmacısı Burçak Tuncer hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

Haberin Devamı

BURÇAK TUNCER KİMDİR?

Burçak Tuncer, İzmir Karşıyaka'da 1992 yılında dünyaya geldi. 6 Nisan doğumlu olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı Burçak Tuncer, Koç burcu. Burçak Tuncer Mimarlık yapmakta.

İlkokul ve lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde okuyan Burçak Tuncer, Üniversite eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı.

Burçak Tuncer, eğitim hayatı boyunca birçok sanat dalıyla ilgilendi. Yeteneği doğrultusunda devam eden Burçak Tuncer, resim dalında birincilik ödülleri kazandı. Tüm bunların yanı sıra Tuncer, kişisel resim sergisini Çeşme Sanat Galerisi'nde açtı.