Ankara Burhaniye'de Öğrenciler Hayvan Barınağını Ziyaret Etti

Burhaniye'de Öğrenciler Hayvan Barınağını Ziyaret Etti

16.10.2017 - 18:49 | Son Güncellenme:

.

Burhaniyede Öğrenciler Hayvan Barınağını Ziyaret Etti

BALIKESİR (AA) - Burhaniye ilçesinde, Celal Toraman Anadolu Lisesi ile Limon Kreş öğrencileri, Burhaniye Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ni ziyaret etti.

Haberin Devamı

Burhaniye Belediyesi Veteriner Hekimi Emrah Güleç, öğrencilere bakımevi hakkında bilgiler vererek hayvanların bakımı, beslenmesi ve barınaktaki çeşitli uygulamalar hakkında bilgiler verdi.

Barınakları, ameliyathaneyi ve tedavi bölümlerini gezen öğrenciler, işleyişi bire bir görme şansına sahip oldu. Bakımevinde bulunan hayvanlarla vakit geçirerek keyifli dakikalar yaşayan öğrenciler sokak hayvanlarının nasıl bir ortamda tedavi edildiğini yerinde görme fırsatı buldu.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, yaptığı açıklamada, "Sokak hayvanlarına ve bakımevine çok önem veriyoruz. Sürekli olarak yeniliyoruz ve genişletme çalışmaları yaparak hizmet kapasitesini attırmaya çalışıyoruz. Çocukların ve gençlerin de sokak hayvanlarıyla tanışmaları ve onlarla aynı şehirde birlikte yaşadığımız gerçeğini öğrenmelerini çok önemsiyoruz. Bunun için çocuklarımızın hayvan bakımevimizi ziyaret etmeleri bizi son derece mutlu ediyor." dedi.