Balıkesir BURHANİYE’DE SAHNEYE ÇIKAN 7 YAŞINDAKİ SEMAZENE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

BURHANİYE’DE SAHNEYE ÇIKAN 7 YAŞINDAKİ SEMAZENE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

10.02.2016 - 16:27 | Son Güncellenme:

.

BURHANİYE’DE SAHNEYE ÇIKAN 7 YAŞINDAKİ SEMAZENE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Balıkesir’in Burhaniye’de, bir ekinlikte sahneye çıkan 7 yaşındaki Semazen Ali Eren Şen, yoğun ilgi gördü. Babası Hüseyin Şen ve ekip arkadaşları ile birlikte kusursuz bir gösteri yapan birinci sınıf öğrencisi Ali Eren Şen, büyüyünce iyi bir semazen olacağını söyledi.
Burhaniye’de, Reha Yurdakul Kültür Merkezi’nde 742. Mevlana Vuslat Yıldönümü Özel Programında ilahiler eşliğinde sahneye çıkan Balıkesir Çamlıca Semazen Gurubu yoğun ilgi gördü. Ekibin içinde yer alan, Balıkesir Üçpınar İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Ali Eren Şen’de, büyük alkış aldı. İki yıldan bu yana ekibin içinde yer alan Aile Eren Şen, dönmeyi çok sevdiğini ve büyüyünce iyi bir semazen olmayı hedeflediğini anlattı. Baba Hüseyin Şen’de, gösteri için il merkezi ve ilçelere gittiklerini ve Ali Eren’in de ilgi odağı olduğunu anlattı.
Semazen Nihat Kaya, “Ali Eren kardeşimiz Hüseyin ağabeyimizin oğlu. O da inşallah, semanın güzelliklerini bu yaşta fark etti. Çok güzel bir semazen” dedi. Baba Hüseyin Şen de,” Balıkesir Çamlıca Semazen Ekibi olarak Balıkesir merkez ve birçok ilçede davet edildiğimiz yerlerde sema gösterilerimizi en güzel şekilde gerçekleştiriyoruz. Oğlum Ali Eren de semanın güzelliklerini küçük yaşta fark etti. Birçok yerde insanların çok büyük bir ilgisini çekiyor. Burhaniye’deki programıda en güzel şekilde gerçekleştirdik” dedi. Ali Eren Şen’de,” Bende babamla kardeşlerimle dönüyorum. Büyüyünce çok güzel bir semazen olacağım. Babamla, ağabeylerimle dönmeyi çok seviyorum. Semazenliği çok sevdim” dedi.