Gündem Buse Narcı kimdir?

Buse Narcı kimdir?

02.07.2018 - 12:23 | Son Güncellenme:

Bodrum'da güneş ve denizin tadını çıkaran Buse Narcı gün boyunca cep telefonunu elinden düşürmedi. Türk Malı dizisinin Selin Kuzu'su Buse Narcı Bodrum tatili esnasında objektiflere elinden düşürmediği telefonu ile takıldı. Peki Buse Narcı kimdir?

Buse Narcı kimdir

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Buse Narcı, Bodrum'da Deniz kum ve güneşin tadını çıkarıyor. Bir dönem Özcan Deniz'le yaşadığı aşk ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu şimdilerde ise Türk Malı dizisinde Selin Kuzu karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı

BUSE NARCI KİMDİR?
Fethiye'de dünyaya gelen Buse Narcı, 1993 yılında doğdu. Tevfik Hiçyılmaz'dan tiyatro eğitimi alan Buse Narcı, Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadır. Katıldığı yarışma programlarıyla adından söz ettirmiş, Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenmesiyle Türkiye gündemine oturmuştur.

Buse Narcı kimdir

Show Tv'de yayınlanan "Bugün Ne Giysem" yarışmasına katılıp burada Barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri alan Buse Narcı, Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Buse Narcı en son Türk Malı dizisinde rol almıştı.