Gaziantep BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’DEN İHA’YA ZİYARET

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’DEN İHA’YA ZİYARET

13.10.2015 - 16:33 | Son Güncellenme:

.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’DEN İHA’YA ZİYARET

Büyük Birlik Partisi(BBP) Milletvekili adayları, İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette konuşan BBP MKYK üyesi ve Gaziantep Milletvekili Adayı İhsan Kaya, Ankara’daki terör saldırısını kınadı.
BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve BBP Gaziantep milletvekili Üyesi İhsan Kaya, Alperen Ocakları İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Muhammed Özcan, BBP Gaziantep milletvekili adayları Metin Demirçubuk, Yılmaz Özkan, Hakan kayar ve İsmail Kaya ile birlikte İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürü Ahmet Orhan Akın’ı ziyaret etti. BBP MKYK Üyesi ve Gaziantep milletvekili Adayı Kaya, Ankara’daki terör saldırısına tepki gösterdi. Saldırıyı ilk duyduğu anda merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düşürüldüğü andaki hisleri yeniden yaşadığını anlatan Kaya, "Ankara’daki olayı duyar duymaz biz kınadık. Ne olursa olsun teröre karşıyız. Nasıl 2009 yılında Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopter düşürüldüğü zaman, tüm dünyanın İhlas Haber Ajansı’nın muhabiri İsmail Güneş’in de yardım isteye isteye öldüğü olayda nasıl tepki gösterdiysek, bu Ankara’da ki saldırıda da aynı tepkiyi gösterdik. Ankara’daki patlamayı duyar duymaz, seçim otobüsünü ve seçim çalışmalarını durdurduk. Biz bu çalışmaları insana saygı olarak kestik. Saldırıyı kınıyorum, lanetliyorum. Kimden gelirse gelsin, terörün her türlüsüne, Alperen Ocakları ve Büyük birlik partisi olarak karşıyız. Terörle bu zamana kadar hiç bir şey olmamıştır, bundan sonrada hiç bir şey olmayacaktır" dedi.
1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu da belirten Kaya, BBP’nin hilal ve gül amblemi ile birlikte seçime gireceğini söyleyerek, vatandaşlardan destek istedi.