Cadde '18 yaşımdan sonra her şey değişti

'18 yaşımdan sonra her şey değişti

07.04.2018 - 10:03 | Son Güncellenme:

Onur Kırış'ın sunduğu, Kral Pop TV ve Kral Pop Radyo'da yayınlanan '20 Dakika' programı bu hafta İdo Tatlıses’i ağırladı. Genç şarkıcı, yeni parçası ve kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

18 yaşımdan sonra her şey değişti

Çocukluk yıllarını anlatarak sohbete başlayan İdo Tatlıses, “Allah annem ve babamdan razı olsun. İstediğim her şey abartılmadan oldu. 18 yaşımdan sonra artık bir birey olmak istiyordum ve kendim para kazanmam lazımdı. 18 yaşımdan sonra her şey değişti” dedi.

Haberin Devamı

Babası İbrahim Tatlıses’ten dolayı hep müzikle iç içe olduğunu anlatan İdo, yurtdışında aldığı eğitim ve yeteneğiyle de bunu birleştirince müzik kariyeri konusunda hızlı adımlarla ilerlediğini söyledi.

"BEĞENDİĞİM HER TARZI SESLENDİRİRİM"

Eğitimini tamamlayıp Türkiye’ye döndüğü zaman sözü, müziği ve aranjesi kendisine ait şarkılar çıkarmak istediğini ve bu parçaları 'no name' isimlerin okumasını istediğini anlatan Tatlıses, “Ama okuyanlar da kendi tarzlarında okudular ve bu da benim içime sinmedi. Sonra zaten ben kendim okumaya karar verdim. Bu yola ‘Sonsuz Teşekkürler’le çıktık ve bu şarkıda umduğumu buldum, çok sevildi” ifadelerini kullandı.

Programda kendi müzik tarzı hakkında da konuşan genç şarkıcı, “Kendi tarzım için ‘Şöyle bir tarzım var’ diyemem. Ama yakışacağını düşündüğüm, hoşuma giden bütün şarkıları okumaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"YASEMİN İLE BİRBİRİMİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUZ"

Yasemin Şefkatli ile mutlu bir birliktelik yaşayan İdo Tatlıses, "Güzel giden, mutlu bir ilişkim var. Yasemin’i çok iyi anlıyorum, o da beni çok iyi anlıyor. Her şeyden önce çok iyi anlaşan arkadaşız” dedi.

Her ilişkide tartışmaların olabileceğini dile getiren İdo, "Tartışma, ilişkinin içinde olması gereken bir şey diye düşünüyorum. Herkes aynı doğmuyor. Herkesin hissi, herkesin kararı bir olmuyor. O yüzden birbirini anlamak gerekiyor. Biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. İnşallah bu böyle güzel bir şekilde devam eder” şeklinde konuştu.