Cadde ‘20’li yaşlar' çılgınlığı!

‘20’li yaşlar' çılgınlığı!

06.05.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Magazin dünyasının ünlü isimleri, sosyal medyada çığ gibi büyüyen ‘20’li yaşlar’ akımına kapıldı

‘20’li yaşlar çılgınlığı

Gözlüklü Keremcem
Keremcem, Ege Üniversitesi’ndeki öğrencilik yıllarından fotoğrafında gözlüklü haliyle dikkat çekti. Şarkıcı, hayranlarının hiç değişmediğini ve her zaman yakışıklı olduğunu belirttiği yorumlara teşekkür etti.

Haberin Devamı

Paris’ten selamlar...
2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Paris’te düzenlenen Avrupa Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden Birce Akalay, paylaşımıyla bir yandan da akıma ayak uydururken diğer yandan da estetik yaptırdığı iddialarını yalanladı. Oyuncu kareye, “Burnu miş miş, yanakları fiş fiş, çenesi kem küm diyenlere selamlar” notunu yazdı.

‘Efsanesin!’
Yonca Evcimik, 20’li yaşlarından paylaştığı seksi fotoğrafıyla, hayranlarının beğenisini kazandı. Şarkıcının karesine çok sayıda kalp ve ateş emojisi koyulurken, “Efsanesin” ve “Hâlâ değişen bir şey yok” iltifatları yazdı.

‘Her yaşın çok güzel’
Bade İşçil, 20’li yaşlarında giydiği Özgür Masur imzalı kırmızı kıyafetiyle akıma ayak uydurdu. Kısa sürede binlerce beğeni alan kareye oyuncunun hayranları, “Her yaşın çok güzel” karşılığını verdi.

Haberin Devamı

‘Kaşsız yıllar’
Selen Görgüzel, kendisini ‘ti’ye aldığı fotoğrafla, takipçilerini gülümsetti. Kareye, “Kaşsız gezdiğimiz yıllar” notunu düşen oyuncu, daha sonra yapılan yorumlara, “Niye yolmuşuz ki acaba bu kadar?” diyerek, güldürdü.

‘Nur Yüzlüm’
Murat Boz, 20’li yaşlarında bir magazin programı sunarken paylaştığı fotoğrafına “Nur Yüzlüm’ isimli çalışmamız” notunu düştü. Şarkıcıya birçok ünlü isim ve takipçileri, “Şimdi daha yakışıklısın” yorumları yaptı.

‘20’li yaşlar çılgınlığı

‘Annemi alıp, geldim’

Doğa Rutkay’ın, “20’li yaşlar akımına ben de annemi alıp, geldim” notuyla paylaştığı fotoğraf, ilgi gördü. Oyuncunun annesi Nuran Duru’yla karesi, hayran sitelerinde dakikalar içinde paylaşıldı.

‘Pes etme!’

Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından paylaştığı gençlik fotoğrafıyla gündem oldu. Kilolu haliyle dikkat çeken oyuncu, kareye, “Her şey mümkün, pes etme” notunu yazdı.

Beğeni yağdı

Demet Evgar, tek başına ilk defa tatile çıktığı karesiyle, sosyal medyayı salladı. Takipçileri, oyuncunun bikinili fotoğrafına beğeni ve iltifat yağdırdı.

Mahsun’a benzetildi

İzzet Yıldızhan, 20’li yaşlarındaki fotoğrafıyla Mahsun Kırmızıgül’e benzetildi. Yoğun ilgi gören kareye esprili birçok yorum yapılırken, Seda Sayan, “Şimdi daha yakışıklısın valla” dedi.