Cadde 30 Ağustos'ta Zara konseri

30 Ağustos'ta Zara konseri

22.08.2017 - 16:52 | Son Güncellenme:

Adana Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Zafer Şöleni düzenleyecek. 29 Ağustos'ta İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilecek etkinlikte sanatçılar Zara ve Turgay Başyayla sahne alacak.

30 Ağustosta Zara konseri

30 Ağustos kutlamaları için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatıyla çalışma yapan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, sanatçıların katılacağı bir konser organize etti.

Haberin Devamı

Daire Başkanı Mete Şahin, 29 Ağustos akşamı saat 20.00'de gerçekleştirilecek 'Dev Zafer Şöleni'nde müzik dünyasının sevilen sanatçılarından Zara ve Turgay Başyayla'nın sahne alacağını duyurdu.

Şahin "30 Ağustos, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm milletimizin ortak mücadelesi ile başlatılan Kurtuluş Savaşı'nın zaferle taçlandırıldığı gündür. Bu zaferi bize armağan eden, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, saygı, şükran, rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Tüm Adanalı hemşehrilerimizi, milli birlik ve beraberlik duygularının şahlanacağı şölenimize davet ediyoruz" dedi.

Yazarlar