Cadde 53 yaşındaki Jennifer Lopez'den mayolu poz

53 yaşındaki Jennifer Lopez'den mayolu poz

07.07.2023 - 08:06 | Son Güncellenme:

Michael Rubin'in yaz partisine katılan dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, havuz başı pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Somon rengi bir mayo tercih eden Jennifer Lopez, kusursuz fiziğiyle bakana bir daha baktırdı.

53 yaşındaki Jennifer Lopezden mayolu poz

Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen, şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, beraber rol aldıkları 'Gigli' filminin setinde tanışmalarının ardından 2002 yılında nişanlanmışlardı. Ancak 2003'te yapılması beklenen düğünlerini erteleyen çift, bir yıl sonra da yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

İkili, 2021'de ise kendilerini yine birbirlerinin kollarında bulmuştu. Yıllar sonra barışmalarının üzerinden çok geçmeden 'Bennifer', temmuz ayında Las Vegas'ta sade bir törenle dünyaevine girmelerinin ardından; üç gün süren büyük bir düğün yaparak günlerce gündemde kalmıştı.

53 yaşındaki Jennifer Lopezden mayolu poz

MAYOSUYLA DİKKAT ÇEKTİ

İki çocuk annesi Jennifer Lopez, eşi Ben Affleck ile katıldığı bir organizasyonda yıllara meydan okuyan güzelliğiyle göz kamaştırdı. Sırt dekolteli bir mayo giyen yıldız, büyük çerçeveli gözlüğü ve minimal takılarıyla, havuz başında bile oldukça şık görünüyordu.

53 yaşındaki Jennifer Lopezden mayolu poz

ÖVGÜ YAĞDI

Jennifer Lopez'in 2 milyona yakın beğeni alan paylaşımına ''53 yaşındayken senin gibi görünmek istiyorum'' ve ''Cildi kadife gibi görünüyor'' tarzında övgü dolu yorumlar yapıldı.

53 yaşındaki Jennifer Lopezden mayolu poz