Cadde Aleyna Kalaycıoğlu: Berkay bana şarkımın gelirlerini vermedi!

Aleyna Kalaycıoğlu: Berkay bana şarkımın gelirlerini vermedi!

06.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Aleyna Kalaycıoğlu önceki gün Bebek'te görüntülendi. Yeni şarkısını kendi yapım şirketinden çıkaracağını söyleyen Kalaycıoğlu "Çok ağzım yandı, artık kendi işimi kendim yapacağım" diyerek daha önce birlikte iş yaptığı Berkay'a kızgınlığını dile getirdi.

Aleyna Kalaycıoğlu: Berkay bana şarkımın gelirlerini vermedi

2021 yılında 'Bedelini Ödedim' ile müzik kariyerine adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, Almanya seyahati dönüşü İstanbul Havaalanı'nda görüntülenmiş, "Berlin'de klip çektik. Başıma da bir olay geldi. Sanırım dolandırıldım" açıklamasıyla adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

"NE VARSA TÜRKLER'DE VAR"

Alman yönetmenler bulduk, ön ödemeyi de yaptık ama telefonlarımızı falan açmadılar. Klip çekimi için 10 bin euro dolandırıldım. Ben de çok sinirlendim. Klibi Türk bir yönetmene çektirdik, yine ne varsa Türkler'de var.

Aleyna Kalaycıoğlu: Berkay bana şarkımın gelirlerini vermedi

SAMİMİ GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Aleyna Kalaycıoğlu, söz konusu klipte manken Kevin Njie ile samimi görüntüler vermişti. Genç şarkıcının senaryo gereği Kevin Njie ile yakınlaştıkları sahneler sebebiyle Alman basını tarafından gerçekten aşk yaşamışlar gibi haberler yapılmıştı.

Aleyna Kalaycıoğlu: Berkay bana şarkımın gelirlerini vermedi

Kevin’in hayranları, eşini de etiketledikleri paylaşımlarda, mankenin ciddi bir ilişkisi olduğunu yazmıştı. Sosyal medya üzerinden çok sayıda mesaj yazan Almanlar, Kalaycıoğlu'nu eleştirmişti.

"YENİ YENİ KENDİME GELİYORUM"

Aleyna Kalaycıoğlu önceki gün Bebek'te görüntülendi. Aracına gittiği sırada muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı "Birkaç gündür hastanedeydim. Kalın bağırsak enfeksiyonu yaşadım. Yeni yeni kendime geliyorum diyebilirim" dedi.

Haberin Devamı

"HARİKA BİR İŞ GELİYOR"

Bir iki hafta sonra yeni şarkı çıkaracağını ve ünlü bir isimle birlikte düet yapacağını söyleyen şarkıcı "Detay vermeyeyim ama harika bir iş geliyor. Son okumalarını yapacağım" dedi.

Aleyna Kalaycıoğlu: Berkay bana şarkımın gelirlerini vermedi

"BERKAY'DA BAYA SIKINTILI ŞEYLER YAŞADIM"

Yeni şarkısını kendi yapım şirketinden çıkaracağını söyleyen Kalaycıoğlu "Çok ağzım yandı, artık kendi işimi kendim yapacağım, Berkay’da da bayağı sıkıntılı şeyler yaşadım, şarkımın gelirlerini vermedi, kötü durumlar yaşadım, kendisiyle defalarca görüştüm, hakkettiğim gelirleri bana vermesi onu yoksul yapmayacaktı, ben de biraz daha emin adımlarla yürümek istiyorum artık" diyerek Berkay'a olan kızgınlığını dile getirdi. 

Aleyna Kalaycıoğlu: Berkay bana şarkımın gelirlerini vermedi