Cadde Alina Boz, İlayda Alişan ve Ece Bölükbaş'a soğuk engeli!

Alina Boz, İlayda Alişan ve Ece Bölükbaş'a soğuk engeli!

06.07.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Alina Boz ve İlayda Alişan, yakın arkadaşları Ece Bölükbaş ile birlikte bir plajda görüntülendi. Beraber denize girmek isteyen arkadaşların soğuk su nedeniyle yaşadıkları zor anlar, kameralara yansıdı.

Alina Boz, İlayda Alişan ve Ece Bölükbaşa soğuk engeli

Alina Boz ve İlayda Alişan, yakın arkadaşları Ece Bölükbaş ile birlikte önceki gün Çeşme'de bir plajda denize girdiler. İlk başta minik kızını suya alıştırmaya çalışan Ece Bölükbaş’a yardımcı olan Boz'un o anları, objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

Bir süre sonra kızını babasına teslim eden Bölükbaş, bikinisini değiştirip arkadaşlarıyla denize girmek istedi. Suyun soğuk olması nedeniyle biraz tereddüt eden kızlar, cesaretlerini toplayarak aynı anda denize dalış yaptı.

Alina Boz, İlayda Alişan ve Ece Bölükbaşa soğuk engeli

Birkaç dakikalık yüzmeden sonra üç güzel, soğuktan nasibini alarak şezlonglarına geri döndü.

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

"ÇOCUKLUK ARKADAŞIYIZ HEPİMİZ"

Öte yandan geçtiğimiz hafta yakın arkadaşları Cihan Şimşek ile Sinem Şimşek'in düğününe katılan Alina Boz, bütün organizasyona yardımcı olduğunu söyleyerek; "Biz çocukluk arkadaşıyız hepimiz. Bütün gün onlara yardımcı oldum. Bunun için çok mutluyum. Duygusalım yani şu anda" demişti.

Alina Boz, İlayda Alişan ve Ece Bölükbaşa soğuk engeli

Boz, gazetecilerin; "Size de hazırlık oldu bir yandan tecrübe diyebilir miyiz?" sorusuna ise "Kısmet arkadaşlar böyle şeyler ya. Hayırlısı olsun. Bu sorular da peşimi bırakmıyor bir türlü" diyerek gülümsemişti.