Cadde Alişan'dan Will Smith-Chris Rock yorumu: Yerin dibine gömerim!

Alişan'dan Will Smith-Chris Rock yorumu: Yerin dibine gömerim!

29.03.2022 - 12:51 | Son Güncellenme:

Los Angeles’taki Dolby Theatre'da gerçekleşen 94'üncü Oscar Ödülleri'nde Will Smith'in, sahnede sunucu Chris Rock'a acımasız tokadının yankıları sürüyor. Birçok ünlü isim, Hollywood yıldızına sert tepki gösterirken, şiddetin kabul edilemeyeceğini belirtti. Demet Akalın ise "Eline sağlık' diyerek, Will Smith'e destek verdi. Bir diğer şarkıcı Alişan da gösteri dünyasında çok konuşulan tartışmaya dahil oldu.

Alişandan Will Smith-Chris Rock yorumu: Yerin dibine gömerim

Will Smith, Reinaldo Marcus Green'in yönettiği 'King Richard' filminde sergilediği performansla 'En İyi Erkek Oyuncu' seçildiği Oscar törenine, yaklaşık 35 yıllık kariyerinde ilk kez kazandığı ödülden çok şiddet görüntüsüyle damga vurdu.

Haberin Devamı

Oscar'ın sunucusu olan 57 yaşındaki komedyen, daha önce Demi Moore’un kafasını kazıtarak rol aldığı 'GI Jane' filmine atıfta bulunarak, “Jada seni seviyorum, ‘GI Jane 2’ yakında, sabırsızlıkla bekliyorum” dedi. Bu sırada Jada Pinkett Smith'in yüzündeki hoşnutsuzluk dikkatlerden kaçmadı. ABD'li yıldız ise eşinin Alopesi (saçkıran) hastalığı nedeniyle kazıttığı saçıyla ilgili espri yapan Chris Rock'a tokat attı.

"KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA"
Hem salonda bulunan konukları hem de TV başında töreni takip eden izleyicileri şoke eden tokadın ardından yerine dönen Smith, sahneye doğru "Karımın adını ağzına alma" diye bağırdı. Komedyen, ilk şoku atlattıktan sonra "Will Smith beni dövdü. Bu televizyon tarihi için muazzam bir geceydi" dedi.

Haberin Devamı

"UMARIM AKADEMİ BENİ TEKRAR ÇAĞIRIR"
İlk Oscar'ı almak için sahneye çıkan 53 yaşındaki aktör, "Bu sektörde insanların sana saygısızlık yapmasına alışmalısın. Gülüp geçmeli ve bir problem yokmuş gibi davranmalısın. Akademi'den özür dilemek istiyorum. Aday olan tüm oyunculardan özür diliyorum. Umarım Akademi beni tekrar çağırır" şeklinde konuşmuştu. Smith, tokat attığı Chris Rock'tan özür dilemedi.

"SINIRI AŞTIM! ÇOK UTANDIM"
53 yaşındaki aktör, bir gün sonra ise sosyal medya hesabından yaptıkları için pişman olduğunu belirten bir paylaşım yaptı: Şiddet her türü zehirli ve yıkıcı. Benim dün geceki hareketlerim kabul edilemez ve affedilemez. Espriler işin bir parçası fakat Jada’nın sağlık durumuyla ilgili bir espri bana çok fazla geldi ve duygusal davrandım. Kamuoyunun önünde senden özür dilemek istiyorum Chris. Sınırı aştım ve hatalıydım. Çok utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamı göstermiyor. Dünyada şiddete yer olmamalı.

Alişandan Will Smith-Chris Rock yorumu: Yerin dibine gömerim

"ASLA İZİN VERMEM"
Alişan, dün yakın arkadaşları Demet Akalın ve Akalın'ın eski eşi Okan Kurt ile Kuruçeşme'deki bir balıkçıda görüntülendi. Akşam yemeği için bir araya geldiklerini söyleyen şarkıcıya, Oscar Ödülleri'nde Will Smith’in komedyen Chris Rock’e atığı tokat soruldu.

2018 yılında Buse Varol ile nikah masasına oturan iki çocuk babası Alişan, "Buna benzer bir gecede birisi eşiniz hakkında böyle bir şey yapsa tepkiniz nasıl olurdu?" sorusuna, "Böyle espriler onlar için normal bir şey. Tokat biraz ağır olmuş ama birisi benim eşime bu şekilde davranırsa tabii ki izin vermem. Onu yerin dibine gömerim, asla izin vermem" cevabını verdi.

Alişandan Will Smith-Chris Rock yorumu: Yerin dibine gömerim

Haberin Devamı

"ADAMSIN WILL SMITH"
Sosyal medyayı sallayan tokat olayına dair yorumlar dikkat çekmişti. Will Smith kısa sürede TT (Twitter gündemi) listesinin ilk sırasına çıkarken, Demet Akalın da çok konuşulan görüntülere kayıtsız kalmamıştı.

Alişandan Will Smith-Chris Rock yorumu: Yerin dibine gömerim

53 yaşındaki aktörü destekleyen paylaşımlar yapan ünlü şarkıcı, "Adamsın Will Smith", "Adam 25 yıldır evli. O kadar kıymet vermiş eşine. Eline sağlık" ve "Sağlıkla dalga geçilmez" şeklinde mesajlar yazmıştı.