Cadde Anıl Altan'dan Pelin Akil'e: İyi ki doğmuşsun, her şey seninle güzel

Anıl Altan'dan Pelin Akil'e: İyi ki doğmuşsun, her şey seninle güzel

19.04.2022 - 08:54 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile mutlu bir evlilik sürdüren ve şimdilerde 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı' dizisiyle ekranlarda olan Pelin Akil, 36'ncı yaşına girdi. Altan, eşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.

Anıl Altandan Pelin Akile: İyi ki doğmuşsun, her şey seninle güzel

Meslektaşı Anıl Altan ile 2016'da nikah masasına oturan oyuncu Pelin Akil, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı. Eşi ve çocuklarıyla mutlu aile pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan Akil, 36'ncı yaşına girdi.

Haberin Devamı

Doğum gününü ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte evlerinin bahçesinde kutlayan Akil, o anları da Instagram'dan yayınladı.

Güzel oyuncu, paylaşımına; "Şu iki gündür yaşadığım mutluluğun mimarı Anıl... İyi ki varsınız ve iyi ki doğmuşum, iyi ki de doğurmuşum Alin ve Lina..." ifadelerini not düştü.

Anıl Altandan Pelin Akile: İyi ki doğmuşsun, her şey seninle güzel

YORUM YAĞDI

Yayınladığı fotoğraflarla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Akil'e; Akasya Asıltürkmen, Gonca Vuslateri, Belçim Bilgin, Berfu Yenenler, Petek Dinçöz, Burcu Kara, Yasemin Öztürk ve Seda Bakan gibi ünlü isimler, yaptıkları yorumlarla oyuncunun doğum gününü kutladı.

"İYİ Kİ DOĞMUŞSUN GÜZEL KARIM"

Anıl Altan eşi Pelin Akil'in doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Duygusal bir mesaj yayınlayan Altan, eşine "İyi ki doğmuşsun güzel karım" sözleriyle seslendi. Anıl Altan, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

Birlikte heyecanlı, mutlu, sağlıklı ve miniklerimizle nice macera dolu senelerimiz olsun. Her şey seninle güzel.

Anıl Altandan Pelin Akile: İyi ki doğmuşsun, her şey seninle güzel

NE ANLATIYORLAR?
Geçtiğimiz haftalarda Alin ve Lina'nın sevimli bir videosunu takipçileri ile paylaşan Pelin Akil, ikizlerinin konuştuğu videoyu "Bu ne bu? Ne anlatıyorlar sizce altta yorumlar bekliyorum" notunu eklemişti.

Şarkıcı Bengü Alin ve Lina'nın eğlenceli videosuna kayıtsız kalamayarak "Allah'ım aklımı kaçıracağım" yorumunu yaparken yeni baba olan Emre Karayel de "Yiyeceğim ya" yazmıştı.

Anıl Altandan Pelin Akile: İyi ki doğmuşsun, her şey seninle güzel