Cadde Anlamlı destek

Anlamlı destek

26.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yağmur Tanrısevsin, ‘Onların Gözünden Türkiye’nin En’leri’ sergisi için otizmli Hasan Faruk Irmak’a poz verdi.

Anlamlı destek

Yağmur Tanrısevsin, otizmli çocukların sanat, siyaset ve iş dünyasından birçok ünlü ismin fotoğraflarını çekerek oluşturdukları, ‘Onların Gözünden Türkiye’nin En’leri’ sergisi için önceki gün objektif karşısına geçti.

Haberin Devamı

Anlamlı destek

Bizce Yapım ve Marmara Otizm Derneği’nin düzenlediği LidyaCoin sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlik için oyuncu, otizmli Hasan Faruk Irmak’a poz verdi. Tanrısevsin, mekandan ayrılırken arkasından gelen Irmak, “Gel bir daha fotoğraf çekeyim. Gitme” demesi üzerine duygulandı. Oyuncu, yeniden geri dönerek küçük çocukla oyun oynayıp biraz daha zaman geçirdi.

Tanrısevsin, “Sadece 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde değil her gün üzerimize düşen görevi yapmalıyız. Benim de bu farkındalık adına ufacık bir katlı olacaksa, ne mutlu bana... Bundan sonra sadece otizm değil, diğer sosyal sorumluluk projelerinde üzerime ne düşüyorsa, sık sık yer alacağım” diye konuştu.

ÜNLÜLER BOY GÖSTERECEK

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde İstanbul Eski Büyükdere İskelesi’nde sanatseverlerle buluşacak sergide Ajda Pekkan, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Jessica May gibi birçok ismin fotoğrafı boy gösterecek.