Cadde Arka Sokaklar 666'ncı bölümü gördü! Özgür Ozan'dan değişimine yanıt

Arka Sokaklar 666'ncı bölümü gördü! Özgür Ozan'dan değişimine yanıt

04.03.2024 - 09:51 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan 'Arka Sokaklar', kısa bir finalin ardından yeniden ekranlara dönmüştü. Arka Sokaklar 666'ncı bölümü görünce dizinin Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan değişimin yer aldığı fotoğrafa yorum yapmadan edemedi.

Arka Sokaklar 666ncı bölümü gördü Özgür Ozandan değişimine yanıt

15 yıldır kesintisiz yayımlanan Arka Sokaklar, yayın yılı ve bölüm sayısı bakımından Türk televizyon tarihinin en uzun dizilerinden birisi.

Haberin Devamı

Faturalarını ödeyebilmek için fotoğraflarını satan Serpil Örümcer, 18 yıldır Kanal D’de ekranda olan ‘Arka Sokaklar’a konuk olmuştu. D Media ve ‘Arka Sokaklar’ ailesinin yardım eli uzattığı Örümcer, yıllar sonra sette olmanın heyecanını yaşadığını söylemişti.

"FATURALARIMI ÖDEYEMEDİM"

Usta sanatçı, “Kirada oturuyorum, faturalarımı ödeyemedim. ‘Ben ne yapıyorum, başkaları benim üstümden para kazanıyor’ dedim ve faturalarımı ödeyebilmek için resimlerimi satmaya karar verdim. Bu zor günlerimde ‘Arka Sokaklar’ dizisinden teklif geldi. İnanılmaz mutlu oldum” demişti.

Arka Sokaklar 666ncı bölümü gördü Özgür Ozandan değişimine yanıt

666'NCI BÖLÜMÜ GÖRDÜ

Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi isimlerin uzun yıllardır başrolünde olduğu dizi 666'ncı bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin 666'ncı bölüm görmüş olması sosyal medyada da gündem oldu. Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan da bu konuda yapılan bir paylaşıma yorumsuz kalamadı.

Arka Sokaklar 666ncı bölümü gördü Özgür Ozandan değişimine yanıt

Haberin Devamı

"EVRİM GEÇİRMİŞİM"

Özgür Ozan yıllar içindeki değişimini görünce kendini tutamadı ve "Evrim geçirmişim" dedi.

Arka Sokaklar 666ncı bölümü gördü Özgür Ozandan değişimine yanıt

OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda; Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Metin Çoban, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay gibi başarılı isimler yer alıyor.