Cadde Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ boşanmasının perde arkası ortaya çıktı!

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ boşanmasının perde arkası ortaya çıktı!

16.06.2023 - 17:20 | Son Güncellenme:

Can adında bir oğulları olan oyuncu çift Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz ay 27 yıllık evliliklerini sürpriz şekilde sonlandırmıştı. Boşanma davasına el ele gelip, adliyeden de el ele ayrılmaları çok konuşulan ikiliden Aslantuğ, eski eşi ile ilgili duygularını paylaşırken, merak konusu olan boşanma nedenini de ilk kez açıkladı.

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ boşanmasının perde arkası ortaya çıktı

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, sanat dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilirken, 27 yıllık evliliklerine nokta koymuştu. 22 yaşında Can adında bir oğulları olan ünlü oyucuların beklenmedik ayrılığına dair birçok iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

AYRILIĞI ARZUM ONAN İSTEDİ!

Sosyal medya üzerinden suskunluğunu bozan Mehmet Aslantuğ, 'ihanet' haberlerini yalanladı ve boşanma sürecini anlattı. Buna göre; ayrılığı dile getiren kişi bir yıl önce Onan olurken, boşanmayı da Aslantuğ istedi.

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ boşanmasının perde arkası ortaya çıktı

"ARZUM 'ARTIK KARI KOCA GİBİ HİSSETMİYORUM' DEDİ"

Biricik sevgili Arzum’ u ben terk etmedim. Kalbimi başka birine vermedim. Bir yıl önce; dikkatli, özenli, saygılı bir ifadeyle şunu söyledi: Birkaç yıldır baş etmeye çabaladığım; ama edemediğim bir durum var. Artık karı koca gibi hissetmiyorum. Kendime ait bir evde yaşamak istiyorum.

"O HALDE HUKUKEN DE AYRILALIM"

61 yaşındaki oyuncu, gündem olan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Ben de... Pek kolay olmasa da... Anlayışla, saygıyla karşıladım elbette. Küskün davranmadım. Sadece şunu söyledim: 'Böyle bir durumu yönetemem. O halde hukuken de ayrılalım. Davayı da sen aç ve tamamen özgür ol, kendini öyle ara.' Hepsi budur ve aylardır benim için de hiç kolay olmamıştır. Çok kıymetli bir dost olarak kalacaktır. Biricik evladımızın, kalbi de kendi gibi güzel annesi olarak.

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ boşanmasının perde arkası ortaya çıktı

"BANA YA DA ONA YÜKLENMEYİN ARTIK"

Aslantuğ, "Lütfen bana ya da ona yüklenmeyin artık. İkimiz de kalan hayatımıza / başkaca sorumluluklarımıza sahip çıkmaya çalışalım. Sevgi ve selamlarımla" mesajını yazdı.

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ boşanmasının perde arkası ortaya çıktı