Cadde Aslı Bekiroğlu ve Taykun Karaduman aşklarını ilan etti!

Aslı Bekiroğlu ve Taykun Karaduman aşklarını ilan etti!

24.07.2022 - 14:29 | Son Güncellenme:

Müzisyen Çağrı Telkıvıran ile ilişkisi biten ve son olarak adı Kubilay Aka ile aşk dedikodularına karışan Aslı Bekiroğlu, DJ Taykun Karaduman ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü isim, sevgilisiyle çekilen karelerini Instagram hesabından yayınladı.

Aslı Bekiroğlu ve Taykun Karaduman aşklarını ilan etti

Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Maske Kimsin Sen' yarışmasında yer alan ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka'nın çekimler sırasında yakınlaştığı iddia edilmiş ve ikili setten birlikte görüntülenmişti.

Haberin Devamı

Metin Özülkü ve Doğu Demirkol'un telefonla kaydettiği görüntüde Bekiroğlu ve Kubilay Aka, el ele arkadaşlarının yanına geldi. Video çekildiğini fark edince eller hemen ayrıldı ama görüntü akıllarda soru işareti bırakmıştı.

BEKİROĞLU'NU SİLDİ, TAKİPTEN ÇIKTI!

Magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerin ardından gözlerin çevrildiği Telkıvıran'ın, oyuncu sevgilisiyle olan tüm fotoğraflarını silip, sosyal medyada takipten çıkması dikkat çekmişti.

Geçtiğimiz aylarsa ise "bir partide eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ve Biran Damla Yılmaz’ı görünce mekanı terk ettiği" haberleri hatırlatılın Bekiroğlu, “Mekanı ben değil, beni görünce onlar terk etti. Ne diyeyim onlara da mutluluklar dilerim. Yalnızım ben de” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Aslı Bekiroğlu ve Taykun Karaduman aşklarını ilan etti

YENİ AŞK

Bekiroğlu, tüm bunların ardından DJ Taykun Karaduman ile yeni bir aşka yelken açtı. Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim, sevgilisiyle çekilen karelerini peş peşe nazar boncuğu emojisiyle paylaştı.

Güzel oyuncunun kısa sürede binlerce beğeni alan gönderisine, sevenlerinden "Maşallah size" gibi yorumlar yapıldı.